Chary Luske eert mama Tanja

De zweethut van Tanja Jess
De zweethut van Tanja Jess

Het EO-programma ‘Amazing Grace’ is voor Charly een soort relatietherapie gecombineerd met een zoektocht naar betere reputatie. Waar hij eerder al zijn transformerdochter gebruikte om weer een beetje leuk gevonden te worden is nu zijn mama Tanja aan de beurt.

“Het hele liedje gaat erover wat je ook doet, waar je ook doorheen gaat in je leven (…) In dit geval met Tanja, er zijn echt wel momenten geweest dat ik dacht: als ik nu niet met haar was geweest, wat zij allemaal voor mij overheeft… de fuck ups in mijn leven die zij, niet door de vingers ziet, maar waar wij samen doorheen gaan. Dat is ook iets dat voor mij in dit liedje wel terugkomt. Ik heb toch wel echt een hele toffe chick.”

Wat een enorme slijmjurk is die gast. Maar goed, hij moet wat om weer mee te mogen doen met alle andere figuren in Hilversum die stront vreten om maar op de buis te mogen komen.

[sc name=”uitzending1-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x