Charly in tranen op de buis om zijn dochter

‘I know how he loves me’, zingt Charly over zijn dochter. Het is nog even wennen dat het een she is geworden blijkbaar. Maar gisteren was het dan zo ver. Met een lach en een traan kon hij bij de EO de transformatie van zijn kind optimaal benutten om zijn besmeurde reputatie op te vijzelen.

Maar of je het nou leuk vindt of niet, dat zingen van hem is eerder schreeuwen.

18 reacties op “Charly in tranen op de buis om zijn dochter

 1. Rex zegt:

  Kind heeft naam van moeder?

  Tanja is de baas thuis.
  En ze vertrouwde Charlie Prutser al vanaf het begin niet.

  Dat verheldert de boel.

  14
  0
  • Sukkel zegt:

   Deze lul van een Charly grijpt de Genderdysforie van zijn dochter maar al te graag aan om zijn eigen straatje schoon te vegen. Deze ongelooflijke koekenbakker neukt half Nederland. Maar volgens mevrouw Luske is het allemaal de schuld van Roddelpraat.

   9
   0
  • Osamab zegt:

   Charly misbruikt de transformatie van zijn zoon om de sympathie van het publiek terug te winnen nadat uit is gekomen dat hij zijn vrouw continu bedriegt met jonge meisjes.

   14
   1
 2. Pieter zegt:

  Het zal allemaal wel zo wezen maar statistische bronnen bewijzen wereldwijd dat transgender personen hebben voor als na de behandeling vaker dan de algemene bevolking psychische problemen hebben, inclusief suïcidaliteit, en ze voelen zich vaker eenzaam en onbegrepen.

  Daarom moeten de andere mensen net doen of het normaal is, en als je dat niet doet ben je ouderwets. Dat is dus het gevolg van de jarenlange bezuinigingen in de geestelijke gezondheidszorg.

  Het is zielig voor dat joch. Jammer voor hem dat zijn ouders niet op tijd professionele hulp hebben gezocht.

  10
  2
  • Rijdende Rechter zegt:

   Dat niet alleen, er zijn steeds meer transformers die na een verloop van tijd spijt hebben van hun transformatie. Besluiten dan om weer terug naar oorspronkelijk geslacht te stappen, de meest vreemde “mensen” komen hieruit voor.

   0
   0
  • Lisa zegt:

   Erg sneu dit hij zal nooit een vrouw kunnen worden,je hebt geen eierstokken,baarmoeder en een vagina,dit komt allemaal door het gekloot met vaccinaties die de Kids vroeger kregen,er word gerommeld met je hormonen,ik zal dit nooit begrijpen

   0
   2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.