Mama Tanja waakt over Charly

Tanja Jess Charly Luske

HAHAHAHAHAHA! We zeiden het toch. Zogenaamd zou het management van Luske nu antwoorden op zijn Instagram, nadat we bekend maakten dat hij via de DM chickies regelden om zijn demonen te temmen. Roddelpraat kondigde al aan dat dit gewoon Tanja moet zijn, die van Charly de inlogcodes heeft om hem te beschermen voor zijn geile praatjes.

En dat klopt. De Juice Tokkies hebben het ook in de gaten en posten een stukje waarin duidelijk wordt dat mama Tanja aan de knoppen draait. Ze zette namelijk per ongeluk een filmpje van zichzelf op het account. Oeps, foutje.

WhatsApp Image 2022 06 01 at 11.42.12 PM

15 reacties op “Mama Tanja waakt over Charly

 1. Fan van Tanja zegt:

  Tanja zou ik zonder twijfel doen.
  Elke dag, lang en hard.
  En niet te vergeten: vol passie en aandacht voor haar behoeften.

  Ik hoop dat ze Charlie dumpt.
  Wat een sukkel is die vent.
  Zelfs als rolmodel voor zijn twee zoons is hij mislukt. Echt kansloos.
  En zielig voor die kinderen.

  33
  11
  • RP zegt:

   Het was toch al erg vreemd. Alsof het management (heeft Lutser überhaupt een management nodig?) De hele dag onzin fans een nog onzinniger bericht gaat sturen. Dit is gewoon stereotype gedrag.

   Lutser gaat vreemd en oma Jess is boos op die meiden. Die zal al zijn neukcontacten vast wel een boos bericht hebben gestuurd en uitgescholden hebben via de telefoon.

   Terwijl je die vrijgezelle meiden niets kwalijk kunt nemen. Ze zijn vrijgezel. Moet ze boos worden op Lutser. Hij is met je getrouwd. Maar goed zo gaat dat tegenwoordig. Boos worden op vrijgezelle meiden en Roddelpraat de schuld geven is natuurlijk wel lekker makkelijk.

   14
   4
 2. Hans Vierkloot zegt:

  Tanja Jess zou ik doen.
  En Charly L. zou ik in zijn kloten trappen. Omdat het kan.
  En omdat hij een laag bijdegronds mormel is.

  17
  4
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Jaja Sjarlie staat onder curatele bij Tanja. Het is om te gieren van de lach.

  4
  3
  • Raf Versloten (Almere) zegt:

   Charlie Lutse moet inderdaad hard in zijn kloten getrapt worden. Wat een eikel is die vent. En hij heeft het ook nog aan z’n eigen wangedrag te danken

   Als ik hem zie zal ik hem verrassen.

   10
   3
 4. @Jan-waar-blijft-de-extra? zegt:

  Kan Charly zich niet beter bezighouden met het leren van teksten voor z’n nieuwe baantje in GTST. Of nog beter, acteerlessen gaan volgen o.i.d.

  5
  3
 5. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Ze sporen alletwee niet. Tanja heeft zelf op Ibiza ook flink op dr jetje gekregen, en niet van ome Sjarlie. Preventief ruimen die luu.

  3
  3
 6. Lia zegt:

  Ach Tanja staat het ook zelf toe, op Tiktok staat een filmpje dat ze in haar bikini staat om Charles te verleiden , plaats hij me daar een opmerking dat ik denk is dat normaal. Tanja is altijd een mooie vrouw geweest en dat is ze nu nog maar Charles maakte een geintje over haar leeftijd, hij zou van mij een hoek gekregen..Ze is hopeloos en hij gestoord.

  1
  2
 7. Eva zegt:

  Wat een reacties…
  Charly is zeker fout bezig (geweest). Als je niet trouw kunt zijn, moet je ook niet trouwen. Als iemand mij dat flikt, dan is het over en uit. Dat is geen respect..
  Maar los daarvan, die vrouwen met wie hij “vreemdgaat of vreemd is geweest” zijn ook niet onschuldig hoor of slachtoffer. Zij weten dat Charly getrouwd is en toch op zijn advances ingaan. Hoe dom kun je zijn. Totaal geen medelijden. Maar Charly moet echt aan zichzelf werken en bij zichzrlf nagaan of hij op deze manier verder wilt gaan. Vooral als hij zijn huwelijk wilt redden. Als dat te redden is.
  En je kunt zeggen wat je wilt en los van dat hij problemen met zichzelf en huwelijk heeft, hij is wel een goede vader en doet alles voor ze. Dus die reacties zijn onwaar. Echt respectloos kutmensen!

  1
  3
 8. Zoë zegt:

  De mensen die reageren dat ze Charly in elkaar willen slaan.. wat geeft jullie het recht? Jullie sporen dan ook niet en ik hoop echt dat jullie dan opgepakt worden voor mishandeling. Dat verdienen jullie ook! Jullie oordelen te snel over iemand en dreigen met geweld. Jullie zijn dan ook echt niet beter hé.
  Het feit dat Charly vreemd is geweest is niet goed te praten en dat keur ik zeker af, zoiets doe je gewoon niet. Dan moet je ook niet trouwen en beloven iemand trouw te blijven blablabla… Maar oordelen over iemand die je niet kent? Dat is te zot voor woorden!

  1
  2

Reacties zijn gesloten.