Charly Luske onder curatele

Het zou zomaar kunnen dat er toch nog een reddingspoging wordt ondernomen om het gestrande huwelijk van Charly en mama Tanja nieuw leven in te blazen. Want wat blijkt, Charly doet zijn eigen DM’s niet meer. En dat was toch de plek waar hij achter vrouwelijk schoon aan het jagen was.

Die ouwe geilpijp heeft deze stap gezet om weer het vertrouwen van zijn vrouw te winnen. Vraag is alleen: kan manager Gila wel bewijzen dat dit meisje zich heeft misdragen? Want tot nu toe is het juist Luske die zich niet beheerst in de DM. Misschien kreeg ze een block aan de kont wegens een afwijzing.

12 reacties op “Charly Luske onder curatele

 1. Victor Eremita zegt:

  Ik hoop dat Gila goed betaald wordt want het lijkt me geen leuke baan met al dat gezeur dat jij allemaal mort oplossen.

  18
  1
 2. narcismeiseenkeuze zegt:

  En zo worden al die BN-ers narcistisch. Ze krijgen en willen alleen positieve berichten over zichzelf te zien en dan gaan ze geloven dat ze geweldig zijn. Gelukkig bestaat RP nog zodat die mening wat bijgesteld kan worden.

  34
  2
 3. Verliefde stalker Schouten report: zegt:

  De zoon van de kale kaasboer heeft overduidelijk een fixatie voor mijnheer Luske. Is dit bericht 11 of 12 binnen een week ?
  Tja je mag vast niet meer in de sporschool gluren bij het douchen Schoutens !

  Hoe was je weekeinde in de tokkies disco waar kneuzen verblijven.

  Karaoke Dennis:

  In een discotheek, zat ik van de week
  En ik voelde mij daar zo alleen
  ‘T was er warm en druk, ik zat naast een lege kruk
  Ik verlangde zo naar jou hier aan m’n zij…

  Ooh ooh Charlie was jij maar voor mij 🥰

  11
  18
 4. Alfredus judokus kwakus zegt:

  Weet niet wie die gozer is maar is hij zo populair dat ie management nodig heeft? Om zijn berichtjes te filteren en te beantwoorden? Ik denk dat Shaniek gelijk heeft, dit is hij zelf. Als mijn manager zo kinderachtig zou reageren tegen mijn “fans” dan had ik die eruit geknikkerd!

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.