Ah, kijk nou toch. Charly gaat op kamers

Mama Tanja en haar ietwat oud uitgevallen kind gingen winkelen in de Praxis. Charly gaat namelijk op zichzelf wonen en moet zodoende even shoppen in de doe-het-zelf-winkel. Volgens de dolenthousiaste medewerkster was mama Tanja heel erg trots op de stap van haar Charly.

Ze gingen dan ook met veel plezier op de gevoelige plaat. Veel succes in je eigen woning, Charly. Als je eenzaam bent kan je altijd wel iemand DM’en.

19 reacties op “Ah, kijk nou toch. Charly gaat op kamers

  • Lutser zegt:

   Dus deze moffenmeid en Sjarlie Lutser zijn al een tijdje uit elkaar?
   Maar voeren een sprookje op in de media en spelen het gelukkige koppel aldaar.

   Fräulein is een oud gebakje en ook nog eens in de overgang en dan willen dames niet zo snel meer. Sjarlie heeft wel zin ‘3x per dag met pit stops’ en neukt mede daarom jonge wijven van de leeftijd van zijn dochter.

   Sjarlie heeft volgens fräulein zijn demonen en issues. Maar het is bovendien allemaal de schuld van Roddelpraat. Die zich schaamteloos zou misdragen en schuldig maakt aan seksisme enz.
   Dat haar eigen man vreemd gaat en niet Roddelpraat (The messenger). Daarover blijft het dan weer angstvallig stil. Triest!

   9
   1
 1. Pascally. 2.0. zegt:

  Ik vind die schijnheilige Tanja inmiddels bijna nog irritanter dan je nicht, Jan! Ik wil m’n poep naar haar gooien.

  12
  5
  • J. Van Ebschuiten zegt:

   Ik zie anders een rimpelsteeltje met een charly lust hem wel in de Praxis, wat een koppel die een met een ouwe moffe trut en een jonge meisjes viespeuk. Wat geven ze die zoveel aandacht en is die met die ouwe barrel naar de Praxis gereden , staat die nu langs de weg te liften hahaha.

   3
   2
 2. Anti Alles zegt:

  Dit geeft goed het niveau weer van meneer Luske. Dan kan je in het verleden ( en nog steeds waarschijnlijk ) genoeg lekkere wijven van je eigen leeftijd krijgen, maar dan ga je met dit gebakje. Misschien in die tijd nog neukbaar, maar Charly denkt duidelijk niet na over de toekomst. Dit geeft het niveau aan waar we mee te maken hebben.
  Denken dat dit voor eeuwig goed gaat is dan ook een regelrechte utopie. Dat Luske vreemd zou gaan was al te voorspellen vanaf dag 1 van deze ‘relatie’.
  Lekker naïef ook van Tanja om te denken dat zoiets als dit voor eeuwig goed kan en zal gaan. Het is dus voor 30% haar eigen schuld.

  4
  0
 3. Danny Koerhuis zegt:

  Door mutti buiten de deur gezet en dan niet heulen. Zo pak je het aan. Gewoon je eigen hut bouwen. Bouwen, bouwen, bouwen

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.