Uit eerste hand

Gordon noemt zichzelf ook bipolaire cokejunk

Gordon vlucht voor media, het wordt de queen of attention teveel - Hutspot en gehaktballen in Dubai | Roddelpraat Nieuws

Corry maakt zich weer eens druk in de woestijn. Hij gaf van de week toe dat ie totaal is afgekickt, maar wel elk weekend zuipt en snuift. Dat is zoiets als iemand die zegt dat ie volledig vegetariër is geworden, maar alleen op vrijdag een kinderboerderij leegvreet. Maar goed, hij heeft weer zijn shotje aandacht in de media en dat doet hem goed. Zelfs zo goed dat hij onze titel van bipolaire cokejunk op zijn Instagram zet.

“En kijk naar een foto van vorig jaar mei en die van nu wederom ben ik mezelf aan het healen en dat ondanks dat ik dagelijks wordt uitgemaakt voor bi polaire coke junk narcist borderliner en ga zo maar door. Ik zou wel eens willen weten of die mensen ook die discipline hebben die ik al 100 keer tevoorschijn heb getoverd?”

Nou Goor, we hebben die discipline niet nodig aangezien we geen junk zijn. We hoeven niet te healen. En daarbij is die 30 dagen dat het misgaat met jou geen fictief getal, maar het getal dat jezelf noemde. Dus we kunnen het eerder keer 2 doen omdat junkies altijd liegen.

https://www.instagram.com/p/CeeWwNuqXAj/?utm_source=ig_web_copy_link

[sc name=”uitzending1-6″][/sc]

Nog geen reacties