HAHAHAHAHA. Emma Wortelboer boos op BNN-VARA

Emma-Wortelboer
Emma-Wortelboer

De reden is echt om te gieren. Emma Wortelboer, de aandachtshoer, kan helemaal niks. Dat vind ik niet alleen, dat vindt iedereen. Daarom kijkt er ook geen hond naar haar. De enige manier om een beetje aandacht te sprokkelen is raar en geil doen. Maar nu komt ie: ze is boos dat ze nooit een eigen programma krijgt. HAHAHAHAHA!

“Ik heb heel vaak gedacht van: waarom heb ik nog geen eigen programma en mijn collega-presentatoren al wel. Wat doe ik verkeerd? Ik kreeg vaak te horen dat ik niet sympathiek genoeg was. Dat het lastig te verkopen was met mij erop zeg maar. Ik dacht van: oké. Ik vond het opmerkelijk. Blijkbaar doe ik iets aanstootgevends, maar ik ben er ook nog niet helmaal achter wat dat is. Dat had ik ook bijvoorbeeld met dat Thierry Baudet-debacle, dat hij wegliep.”

Je hebt gewoon talent en bent niet leuk genoeg om naar te kijken. Dat is het.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x