Emma Wortelboer maakt oorbel van eigen spiraaltje

emma

Het is voor (aspirant) BN’ers in deze tijden van pandemie behoorlijk lastig om in de aandacht te blijven, daarvoor hoeven we alleen maar een blik op de socials van Emma Wortelboer te werpen.

Deze aandachtsmevrouw, bekend van hysterisch krijsen in een roze pakje, heeft echter iets nieuws gevonden om de wenkbrauwen te doen fronsen bij haar achterban. Ze heeft van haar spiraaltje, dat vijf jaar heeft liggen fermenteren in haar foef, een heuse oorbel gemaakt. En uiteraard wordt dat stukje voormalig voorbehoedsmiddel trots getoond om Instagram. Alles voor de aandacht, alles voor de shock, alles voor de walging.

Waarschuwing: filmpje van haar kunstwerk niet kijken tijdens het ontbijt.

11 reacties op “Emma Wortelboer maakt oorbel van eigen spiraaltje

 1. Ronald McUrus zegt:

  Nu nog naar de kutteknipper om wat rosbief er te laten afknippen en dat gemummificeerde stukje aan haar andere oor te hangen.

  0
  0
 2. relx zegt:

  168135 757537Its always excellent to learn guidelines like you share for weblog posting. As I just started posting comments for blog and facing dilemma of lots of rejections. I believe your suggestion would be valuable for me. I will let you know if its function for me too. 535022

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.