Dit gaat Emma Wortelboer verdienen bij BNNVARA

emma-wortelboer-salaris-

Het is je gegund, Emma!

Emma Wortelboer, eigenlijk zijn we al sinds haar eerste stappen in de BNN University (geen echte universiteit trouwens) groot fan. Een liefde die serieus groeide nadat ze op het Eurovisiesongfestival in 2019, waar Duncan Lawrence zich naar een eerste positie zong, op een compleet normale en totaal niet hysterische manier de overwinning vierde. Talent zoals je dat zelden ziet. Zeker bij BNNVARA.

Maar wat verdient zo’n moeke eigenlijk bij de publieke omroep? 300.000 euro, 400.000 euro, wellicht een Van Nieuwkerk-achtige 500.000 euro? Niets van dat. Ze wordt afgescheept met slechts 70k per jaar. Zwaar onderbetaald, NPO! Boe!

13 reacties op “Dit gaat Emma Wortelboer verdienen bij BNNVARA

 1. De Rekenkamer zegt:

  Hallloooooo gvd, 70k bruto omdat je niks kan. Dat is 70k teveel voor dit mokkeltje. Dat is snel berekend ongeveer 4k netto in de maand. Dat is veel belastinggeld voor een hysterische nietsnut.
  Wij van De Rekenkamer hebben hier een kosten/baten analyse op los gelaten en er is maar 1 winnaar : Emma Wortelhoer

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Misschien blijf ik teveel in het oude hangen, maar Bartje die ons helaas tevroeg is ontvallen zou dit denk nooit gewilt hebben. Waar BNN voor staat ( Bart news network) is werkelijk niks van over. Echt erg jammer, en Emma gefeliciteerd hoor meid, daar kun je heel wat dildo’s van kopen die je in je reet kan douwen.

  0
  0
 3. Pingback: Enig! Duncan Lawrence breekt door in Amerika - Roddelpraat

 4. Pingback: Emma Wortelboer maakt carrière - Roddelpraat

 5. Pingback: Emma Wortelboer nu al flop op NPO1 - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.