Emma Wortelboer nu al flop op NPO1

Emma Wortelboer 1

Het was te verwachten, het wicht kan namelijk vrijwel niets. Maar nu tonen ook cijfers dat aan. Emma Wortelboer kreeg een vernieuwd contract bij BNN-VARA omdat ze haar op primetime wilden zetten met een heuse zaterdagavondshow. Dit van YouTube geroofd concept is een kettingreactieprogramma, dat betekent dat dingen tegen elkaar aan donderen en heet ‘Tik M aan’. Afgelopen zaterdag ging het niet door vanwege coronagevallen en de kijkcijfers van de vervanger waren 25% hoger.

Vorige week was het al een grote teleurstelling met 836.000 kijkers. Nu het een keer niet door kon gaan werd uit pure armoede ‘Ik Vertrek: Even Weg’ uitgezonden. Het scoorde dik een miljoen kijkers en daarmee dus een kwart meer dan Emma’s “doorbraak”. We kunnen dus wel stellen dat ze een flop is en beter op internet kan praten over seks en drugs. Daar kijkt ook geen hond naar, maar dan wordt de NPO iets minder vervuild met talentloze figuren.

12 reacties op “Emma Wortelboer nu al flop op NPO1

 1. Ellie van Valen zegt:

  Welke idioten denken dat TV kijkend Nederland zit te wachten op deze gillende keukenmeid? Emma Worteldoek (zoals die gillende nicht uit de familie Meiland haar noemt) mag wel van de buis verdwijnen! en rap!

  0
  0
 2. La bonne vache zegt:

  Ze leest iigg niet alles van een a4tje af 😋

  Die paar miljoen mensen, die überhaupt nog kijken in Nederland, is 836.000 niet zo slecht. En dat is dan nog zonder de online views en mensen die later terug kijken. Dus het worden er nog wel meer. NPO en de commerciële hebben genoeg programma’s die niet beter lopen, maar nog steeds uitgezonden worden.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.