Emma Wortelboer nu al flop op NPO1

Het was te verwachten, het wicht kan namelijk vrijwel niets. Maar nu tonen ook cijfers dat aan. Emma Wortelboer kreeg een vernieuwd contract bij BNN-VARA omdat ze haar op primetime wilden zetten met een heuse zaterdagavondshow. Dit van YouTube geroofd concept is een kettingreactieprogramma, dat betekent dat dingen tegen elkaar aan donderen en heet ‘Tik M aan’. Afgelopen zaterdag ging het niet door vanwege coronagevallen en de kijkcijfers van de vervanger waren 25% hoger.

Vorige week was het al een grote teleurstelling met 836.000 kijkers. Nu het een keer niet door kon gaan werd uit pure armoede ‘Ik Vertrek: Even Weg’ uitgezonden. Het scoorde dik een miljoen kijkers en daarmee dus een kwart meer dan Emma’s “doorbraak”. We kunnen dus wel stellen dat ze een flop is en beter op internet kan praten over seks en drugs. Daar kijkt ook geen hond naar, maar dan wordt de NPO iets minder vervuild met talentloze figuren.

12 reacties op “Emma Wortelboer nu al flop op NPO1

 1. Harjo Thijs zegt:

  Ze zal wel mooie voetjes hebben, zoals iedereen weet die mij op Twitter volgt, ben ik daar gek op.

  Maar Emma lijkt me vooral lekker gek, misschien kunnen we samen in een GGZ instelling worden opgenomen.

  0
  0
 2. Ellie van Valen zegt:

  Welke idioten denken dat TV kijkend Nederland zit te wachten op deze gillende keukenmeid? Emma Worteldoek (zoals die gillende nicht uit de familie Meiland haar noemt) mag wel van de buis verdwijnen! en rap!

  0
  0
 3. Wendy's dealertje zegt:

  Vraag me echt af wat haar talent is. By the way, ze heeft nog niet eens meegedaan aan “Wie is de mol?” of welk ander commercieel bn-er programma dan ook om je ego te strelen en aandacht te trekken, dan ben je echt een totale nobody of telt tegenwoordig hysterisch krijsen bij een europees nichtenfeestje of deelname aan dat “zogenaamde” slimste progje ook (mocht ze even aan de lollie van Maarten van Rossem ruiken).

  0
  0
 4. La bonne vache zegt:

  Ze leest iigg niet alles van een a4tje af 😋

  Die paar miljoen mensen, die überhaupt nog kijken in Nederland, is 836.000 niet zo slecht. En dat is dan nog zonder de online views en mensen die later terug kijken. Dus het worden er nog wel meer. NPO en de commerciële hebben genoeg programma’s die niet beter lopen, maar nog steeds uitgezonden worden.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.