ZIEN: Mart Hoogkamer vangt bier

Toch een klein applausje voor Mart Hoogkamer. Waar vorige week zeven man politie moest optreden vanwege de bierdouches bij de zanger, kreeg hij het nu voor elkaar om het eindelijk eens sportief op te pakken. En hoe: Mart Hoogkamer vangt bier en drinkt ‘m op.

Wat was het afgelopen tijd toch een ongelofelijke klier en zeker toen er een heel politieleger moest komen optreden om een puberjoch uit het publiek te verwijderen nadat er bier was gegooid. Maar nu mogen we toch zeker zeggen: een klein applausje voor Mart Hoogkamer, want hij heeft het gisteren eindelijk eens sportief opgepakt.

Tijdens zijn optreden op dat afschuwelijke festival Total Loss werd er wederom een biertje naar zijn hoofd gegooid, maar in plaats van huilen ving hij het biertje op en dronk het leeg. Dat is toch een véél betere move, man! Lekker gewerkt. En fijn dat het bier tenminste niet helemaal verspilt is. Dat zou toch zonde zijn geweest.

9 reacties op “ZIEN: Mart Hoogkamer vangt bier

  • Dree Laagkamer zegt:

   Is Mart Hoogkamer de vaste invaller voor Dunne Dreetje? Nu Dree last heeft van de genen van pa. Oftewel verslaving. Aan: roids, drank, drugs en dat smerige spul wat hij kauwt (is dat Khat)?

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.