Politie treedt op bij Mart Hoogkamer

Gisteravond moest Mart optreden in Bruisend Reeuwijk. Ook hier zou hij een bierdouche ontvangen, totdat er besloten werd om de volle macht in te zetten.

Oké, uhm… ja, precies… De politie heeft het vaak te druk voor serieuze zaken in Nederland, omdat er tekorten zijn, maar voor een bierdouche van Mart Hoogkamer komt de politie 7-man sterk optreden. Dit valt toch niet uit te leggen?

Op het filmpje van Reality.FBI hieronder is ook te horen hoe Mart er nog even achteraan gilt: ‘dag, dag, dag!’ Het lijkt wel één grote kleuterklas en de politie moet daar op komen treden. Doe even normaal.

38 reacties op “Politie treedt op bij Mart Hoogkamer

  • smeltendsneeuwvlokje zegt:

   Hij gaat nu een liedje van Bassie en Adriaan coveren. Dat lijkt me een goede zet. Kinderen (a) drinken geen bier en (b) kunnen nog niet zo ver gooien.

   13
   2
  • Scheef zegt:

   Los van de tattoos vind ik het behoorlijk kansloos, wanneer je net in de 20’s. Al met een witte, Turkse WC bril rondloopt. De kleren waar Gerard Joling jaloers op is. En zo vaak onder de zonnebank dat zelfs Haagse Barbie jaloers op je is.

   8
   2
 1. Floris Weyers zegt:

  Offtopic, zag laatst een tranny filmpje met een Braziliaanse acteur, die gozer zag er niet uit en mist deel van zijn gebit, maar een lul, wow! Hij neukte de sterren van de hemel, denk alleen niet dat hij Sterre wilt neuken.

  3
  7
 2. Joyce zegt:

  Dames stop maar met het sturen van dm’s want ik beheer Jan zijn insta. En nee, hij wilt jullie niet extra lang beffen, dat recht komt alleen mij toe.

  9
  4
 3. Hans Worst zegt:

  in de jaren 40 noemde ze zulke mensen als mart NSB”ER misschien een idee om een plastic wand te plaatsen tussen mart en het publiek misschien helpt dat wat of gewoon genieten van het bier zoals elke echte man doet

  6
  2
 4. Steen zegt:

  Ach die “beveiligers” van tegenwoordig, lekker stoer en hard optreden bij een klein vergrijp en de echte bloedzuigers niet eruit durven schoppen.

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.