Mart Hoogkamer verlaat het podium na een bierdouche

Tja, de titel ‘Mart Hoogkamer verlaat het podium na een bierdouche’ is niet heel verrassend, toch? Elke dwergartiest heeft dit wel eens gedaan. Het is een soort trend waarvan je pas mag zeggen dat je artiest bent als je het hebt gedaan, dus Mart wilde ook meedoen, of zo?

Mart kreeg vannacht een heerlijke bierdouche van zijn fans. Hij was er alleen niet zo blij mee. Op z’n Jorik’s verliet hij het podium. Als hij net zo zong als bij de IJmuidense feestweek, dan begrijpen we het wel. Grappig is wel dat onze vriend van Reality.FBI er als de kippen bij was om de story van Mart te delen, want wat blijkt? Mart heeft de boel wel al weer verwijderd. Alleen een beetje te laat, mop.

Elke artiest gaat er ook anders mee om en dat is duidelijk, want waar de een gaat janken, gaat de ander op de rand van het podium staan en schreeuwen dat er meer gegooid moet worden. Ik denk dat het met je ego te maken heeft en hoe snel je ziel te breken valt. En Mart is duidelijk een gevalletje breekbaar.

21 reacties op “Mart Hoogkamer verlaat het podium na een bierdouche

 1. Jan Boos zegt:

  SCOOP: Jan Roos verlaat niet het podium na te zijn exposed als precies dezelfde vuilak waar hij zelf over loopt te schreeuwen in zijn walgelijke liegshowtje.

  19
  21
 2. Dennis Schouten al een tijdje depressief zegt:

  Volgens de downie uit Enschede, die aangaf geestelijk niet in balans te zijn al een tijdje.
  Denk iets meer gebroken ziel, vieze smeerlap die nooit eens niet naar beneden zal trappen en gif verspreiden.

  3
  9
 3. nepgebit zegt:

  Wat doet Mart uberhaupt op een boerenrock festival? In Drenthe!
  Snowflake Mart moet het gewoon houden bij braderies in het westen van het land met bakvisjes als publiek.

  10
  1
 4. Haha wat een sukkel!! zegt:

  Hahaha wat dacht die kamper dan? Nu willen ze op ieder festival bier naar die gast gooien omdat hij al meerdere malen kinderachtig meteen huilend van podium wegloopt..

  13
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.