Vonneke Bonneke is aangehouden door racisten

Vonneke Bonneke, wie kent haar niet? Ze is goed bevriend met Famke Louise. Volgens mij leggen we daar al genoeg mee uit over wie zij is. Ook zij heeft inderdaad weinig cellen in het hersenpannetje zitten. De meid moest mee naar het politiebureau. Vonneke Bonneke is aangehouden door racisten, natuurlijk.

Audi RS Q8

Vonneke Bonneke reed in een huurauto met Duits kenteken Nederland binnen toen de politie haar staande hield. Dat is logischerwijs wat de politie altijd steekproefsgewijs doet met buitenlandse huurauto’s die het land binnenkomen. Dat heeft overigens niks te maken met racisme, maar met statistieken waaruit gebleken is dat verboden waar vaak op die manier het land binnen gesmokkeld wordt.

“Ze konden het gewoon niet hebben dat een donkere vrouw in een Audi RS Q8 rijdt en designer dingetjes kan kopen in Parijs”, aldus Vonneke. Godsammekrake zeg… Die auto is ten eerste niet eens van jou en het boeit ze natuurlijk geen reet dat jij designertasjes kan kopen. Zucht…

Bijdehante puber

Wanneer een agent vraagt of je op een bepaalde plek wilt gaan staan, moet je dat lekker doen. En dan moet je niet als een klein kind gaan zeggen ‘ik sta op een goeie plek en ga niet de hele tijd verplaatsen’. Dat de politie dan fysiek gaat ingrijpen heeft ook weer NIETS te maken met de kleur van je huid. Dat doen ze omdat je niet luistert.

Oh, wacht, in haar eigen verklaring zegt ze ook: “dus deze man heeft het gore lef om aan mijn kleren te trekken en mij voor de auto te DUWEN omdat ik niet “luister” naar wat er gezegd wordt..” Het woord ‘luister’ staat alleen tussen haakjes, omdat ze zelf de definitie van luisteren schijnbaar niet helemaal begrijpt.

Schelden en tegenstribbelen

Vervolgens schold ze een ambtenaar in functie uit Γ©n stribbelde ze wederom tegen. Waarom er dan een zaklamp tegen haar mond geslagen is, weten we niet, maar het feit dat je harder aangepakt wordt is NOGMAALS niet vanwege de kleur van je huid, maar gewoon omdat je tegenstribbelt en de politie uitscheldt.

God, ik ga dit ook niet verder proberen uit te leggen, want iets doet mij vermoeden dat het verspilde energie is.

34 reacties op β€œVonneke Bonneke is aangehouden door racisten”

 1. gilly bates zegt:

  zij is de grotere racist door zo de nadruk te leggen op haar en de agent zijn kleur.
  maar laten we er niet in de comments racistisch op reageren, dan zijn we net zo erg.

  32
  1
 2. PATTY B. zegt:

  Ze moeten mij ook altijd hebben als ik op en neer vlieg naar Ibiza. Ja getverdemme, mag ik niet ff lekker me neus poederen voor al die persfotograven op Schiphol. Je wilt toch goed voor de dag komen als superster.

  9
  0
 3. Karl zegt:

  Als ik politie was zou ik ook meer allochtonen aanhouden dan blanken. Reden is omdat de meeste criminelen ook vaker allochtoon zijn. Wat is hier nou raar aan? PS ik ben zelf alochtoon.

  13
  1
 4. Fan van roddelpraat zegt:

  Wat een tanden heeft dat wijf. Maar misschien moet je eens de cijfers over criminaliteit in Nederland opvragen over wie deze plegen overwegend allochtonen.

  9
  0
 5. vonnekekanonneke zegt:

  Dat ze terug gaat naar Apenland waar ze thuis hoort en neem die famke Louise en die zwarte man ook maar mee. Uitschot die mensen , allemaal 1 voor 1

  5
  0
 6. Meester T oordeelt zegt:

  Betreffende de aanklacht van belediging van een ambtenaar in functie, deze acht ik wettig en overtuigend bewezen.
  🀑 Achterlijk wijf.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.