Vonneke Bonneke laat tiet zien

vonneke-famke-louise

En ik weet niet of we daar nou zo blij mee moeten zijn. Ze laat namelijk een enorm litteken zien die op haar tetten zit. Vonneke had namelijk enorme jopen en wilde die een stukje kleiner (eeuwig zonde). Dus er zitten flinke japen op.

Ze vertelde hier al over in de uitzending waar ze te gast was.

24 reacties op “Vonneke Bonneke laat tiet zien

  • Anti alles zegt:

   Als het bij Vonneke Bonneke komkommertijd is, dan is de marktkoopman gelijk door zijn hele voorraad heen. Godnondeju daar passen er heel wat in.
   Hem daar insteken is alsof je je komkommer in de Noordzee gooit.

   6
   0
 1. Frits zegt:

  Ik vind het wel stoer. Jan en Dennis vinden dit waarschijnlijk body positivity? Body positivity is onzinnige inhoudsloze “tevreden zijn met jezelf”. Dit is daadwerkelijk leerzaam en inspiratie voor jonge vrouwen die lichamelijke problemen ervaren door hun “grote jopen”. Ik ben een ouwe vent, maar in mijn jeugd waren er ook jonge vrouwen die bijv. zijn gestopt met sporten (hardlopen/hordelopen/turnen) door hun “grote jopen”. Het deed namelijk pijn. Over de lange termijn komen er rugklachten bij. Uiteindelijk hebben zij een borstverkleining gedaan, en konden ze weer sporten. Dat moet bespreekbaar zijn, en ik vind het een beetje onnodig om dit hier belachelijk te maken. Groetjes. Roddelpraat fan.

  8
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.