Vonneke Bonneke pakt Jan Roos en Dennis aan | RoddelPraat

Vonneke Bonneke pakt Jan Roos en Dennis aan

Check ook onze nieuwe kledinglijn via: https://roddelpraat.shop Vergeet niet om de RoddelPraat app te downloaden! Tot volgende week

50 reacties op “Vonneke Bonneke pakt Jan Roos en Dennis aan | RoddelPraat

 1. Marald Jager zegt:

  Goede uitzending zoals altijd!
  Nee jullie zijn geen racisten, nee er waren niet te weinig mensen met blanke huid bij de Olympische spelen (wie zich plaatst plaatst zich voor de Olympische spelen. Hoe ga je dat dan anders doen?!) en ja we slaan erg door met al die ethisch verantwoorde ontwikkelingen!

  Dat je daar wat cynisch van wordt en wat tegengas tegen wilt geven ben ik helemaal mee eens. Je moet toch gewoon een grap kunnen maken, al die overgevoelige mensen!

  Vooral Jan maar zo nu en dan ook Dennis, wat jullie soms zeggen kan eigenlijk niet.
  Daarnaast trekken jullie conclusies over de npo, linkse politiek en anderen die totaal niet kloppen. Als je gaat raaskallen Jan over links klopt daar niets van en lijk je net op Baudet en Wilders. Polariserende en populistisch gelul en dat klinkt dan vrij dom! Heb ik wat moeite mee omdat er ook minder intelligente mensen naar je kijken en je beïnvloed en voed ze zo wat polariserend werkt. Het zeggen dat nu de blanke man wordt gediscrimineerd slaat natuurlijk nergens op en dan gaan mensen je tot racist bestempelen, slaat overigens ook nergens op.
  Er is wel degelijk nog sprake van discriminatie en daar mag best aandacht voor zijn en nee dat is niet linkse indoctrinatie, dat is echt onzin!

  Opwarming, immigratie, gelijkheid, vervuiling van de Aarde en droogte met voedsel en water tekorten zijn geen linkse plannetjes, dat is noodzaak om over te hebben. Groot wereldwijd probleem!
  Daarnaast speelt links al 20 jaar geen enkele rol. Rechts en-midden politiek is al jaren aan de macht met alle problemen van dien. Teloorgang op de woonmarkt, gat arm en rijk enorm toegenomen, minimumloon is niet evenredig meegegroeid, politie/zorg/ onderwijs kapot bezuinigd en lastig gevallen met marktwerking waardoor er kwaliteitsverlies is opgetreden en de zorg veel duurder is geworden met als grootste verschrikking de farma.

  Nee Jan ik vind je niet dom en ik ben het vaak met je eens maar sommige dingen ben ik het echt niet mee eens.

  Jullie maken opmerkingen die te polariserend zijn (er is een verschil tussen grappen, meningen en visies of gewoon een groep hard naar beneden halen.).
  Aan de andere kant, als je het vervelend vindt kijk je toch niet!

  Vb. Shabir is verschrikkelijk (hij woont naast mijn cliënt die ik ondersteun en heb live de Zondagmiddag mogen meemaken.). Hij is Taliban aanhanger, vrouwonvriendelijk en kondigd dit nog steeds aan in zijn filmpjes. Hij is gewoon knettergek, gevaarlijk en zeer hypocriet en zou de sharia willen invoeren. Over jullie blijft hij ook maar doorgaan.
  Alle grappen zijn in mijn ogen over hem toegestaan maar om nu alle mensen met een baard en aanhanger van de Islam tot geitenneuker te bestempelen, iedereen op 1 hoop te gooien en de jongens van de centologen ook tot die groep te bestempelen is weer ongepast in mijn ogen. Juist die van de centologen voelde zich door hem in de maling genomen, terecht, en zijn zeer geïntegreerd in Nederland.
  Hij nam wraak op die Shabir en denkt totaal niet zoals hij.

  Juist veel aanhangers van de Islam verafschuwen zo een type als Shabir en worden juist agressief jegens hem omdat hij iedere moslim op deze manier in een slecht daglicht wordt gezet.

  Maar begrijp mij niet verkeerd, ik ben kaaskop, ik vind dat harde grappen moet kunnen en vind ik het een top programma.

  Gr Marald

  14
  33
 2. Maarten zegt:

  Leuke vrouw die niet op haar mondje gevallen is. Dat zijn de beste, die een beetje tegen Jan in durven gaan maar wel respectvol blijven en mee lachen om de grappen.

  6
  6
 3. Toto zegt:

  Wat een verschrikkelijk mens is da bonneke. Hoevaak ze blanken/witte mensen racistisch noemt terwijl Ze zelf de racist is! Dit ding geef je toch geen podium?

  12
  10
 4. Creatief met KFC beslag zegt:

  Meneer Roos had VONNEKE BONNEKE het liefst op schoot genomen. De ouwe man is zo goed met kinderen. Frituur je pik eens in KFC beslag en maak haar wijs dat er een chicken piece bij je op schoot ligt. Wie weet heb je nog eens de tijd van je leven.

  5
  0
 5. Opgelicht personeel zegt:

  Als je 7 dagen in de week bananen moet poepen dsn kun ie de belofte ook als oplossing zien. We zien Herman dan ook liever als tegenprestatie een tros bananen poepen in de volgende uitzending.

  1
  0
 6. Olleke Bolleke zegt:

  Leuk dat Vonneke Bonneke erbij was.

  Ik ben wel heel erg benieuwd hoe dit tot stand is gekomen. Totaal onverwacht.

  3
  0
 7. Co Jenevo zegt:

  Jan: “Krijgen wij nog iets van die cd van Madoc”.
  Dennis: “Ja, wij krijgen ook cd opgestuurd.”
  Teleurgestelde Jan: “ow leuk.”

  3
  0

Reacties zijn gesloten.