Vandaag Inside sloopt deugers

VI

Nederland heeft een verschrikkelijk elite. Zowel politiek als cultureel zijn het mensen die neerkijken op alles dat niet zo denkt als zij. Terwijl dit juist de figuren zijn die de hele dag de bek vol hebben over diversiteit en inclusie. Ze kotsen op het gewone volk. Dat merk je ook rondom de kaarsrel bij Vandaag Inside. Na Jinek en Kaag komt nu acteur Thom Hoffman met het verhaal dat het van de buis moet.

Wie is Thom Hoffman dan? Een man die soms in films speelt en bekend bij het grote publiek is om zijn domme rol in Dokter Tinus. Meer niet. In Nederland behoort ie tot de top, internationaal krijgt ie niet eens een figurantenrolletje in een B-film. Enfin, die vent gilt dat programma’s als Vandaag Inside moet stoppen omdat het in zijn ogen niet kan en mag. Vroeger was de culturele creatieve sector altijd opzoek naar de randjes en naar vrijheden, tegenwoordig willen ze alles verbieden. Verworden wat ze vroeger haatte, precies zoals dat nu bij D66 gaat. Ooit een partij voor meer volksvertegenwoordiging, nu een elitaire club die zich juist tegen het volk keert.

Dat Neerlands elite zo vatbaar is voor modegrillen als de woke-cultuur toont aan dat het allemaal niets voorstelt. Want een beetje acteur pleit voor meer vrijheid van expressie, niet voor het verbieden ervan. Alleen daar zijn ze tegenwoordig te dom voor om in te zien.

34 reacties op “Vandaag Inside sloopt deugers

 1. Sugar zegt:

  Adriaen blockstraat 120 adres van de enige echte Dennis Schouten zoek op Google op Dennis Schouten producties we weten waar die woont dames en heren

  3
  4075
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Bij leger des Heils natuurlijk! Hij heeft net gedoucht in het buurthuis en stinkt nog zelfs een beetje van het gedeelde zeepje wat daar al drie maanden lag. Als je ‘m zoekt: Vanavond staat hij weer naast de AH te bedelen voor de nachtopvang! Mijn advies: koop gewoon een Kanonnetje of een Gladiator voor ‘m. Alles boven de 10% is trouwens wel oké maar daar help je hem meer mee dan met een eurootje met die inflatie van tegenwoordig. De volgende dag kunnen we dan hier weer lachen om z’n bezopen reactie hier.

   21
   1
  • Pieter zegt:

   Je gaat niet alleen.
   Ik sta vooraan om dit hersenloze garnaal tot bloedpulp te beuken.
   Gewoon omdat het kan.
   En gewoon omdat ik een typhyscheijthekel heb aan die kansloze anoniempjes die denken dat ze alles kunnen maken.
   Niet dus.

   Give me the call.
   Kraak die IP-Adressenlijst maar en we maken een kleine fanbase bezoekersuitje om dit piepeltje een toontje lager te laten zingen.

   11
   0
  • Floris zegt:

   Poe he, jij bent slim.
   Eindelijk de cursus Google voor Dummies afgerond en direct in praktijk gebracht. Gefeliciteerd!
   Gelijk bij de overheid solliciteren, daar kunnen ze altijd kundige ICT’ers gebruiken.

   12
   1
  • Sugar zegt:

   Hou je bek, debiel voordat ik je in coma hoek. Nutteloos k(u)t jong, herpeskind. Balzak

   3
   28
  • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

   Wat heb je toch een fixatie voor die Dennis lieverd…dat is niet goed voor je hoor. Of wil je soms graag het frikandellen bos in met Dennis?

   22
   2
  • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

   Wat een teken van onmacht..je ben zo door de mand gevallen schattebout..je droomt ervan om een Dennis of een Jan te zijn. Je kontgaatje gaat er al van open als je er alleen al aan denkt. Het houd je zo bezig, de hele dag door Dennis Dennis Dennis Jan Jan Jan ohhhh het frikandellenbos..ohhh ja ga door ohhhhh ohhhhh ohhhhhh

   18
   2
  • Sugar zegt:

   Geef me je adres dan hondenjong dan kom ik even langs en stomp je helemaal tot poeder. Kansloze junk

   4
   16
  • The Fennemeister zegt:

   Mooi zal hem een box speciaal bier sturen bij deze.
   Dank je wel voor het delen.

   8
   0
  • Taalspinazie op Dinsdag zegt:

   Verworden wat ze vroeger haatte..

   Ja wtf nou?
   Woordjes typen kan iedereen
   Er een samenhangend geheel van maken is een vak.
   Pannenkoek.
   Je bedoelt waarschijnlijk dit:

   “VERWORDEN tot WAT ZE VROEGER haatten..”

   3
   0
  • 192.94.3228.10 zegt:

   Sugar, voor een doorsnee hacker is t een makkie om via jouw comments jouw ip adres te achterhalen. Hoe zou jij het vinden als jouw privegegevens ook hier worden gedumpt?

   11
   0
  • Joost zegt:

   Sugar je bent een waardeloos persoon, ik wens jou toe wat jij Dennis toewenst x 10.

   1
   0
  • Fucktomhofman zegt:

   RP oproep doen aan vrouwen. en mannen over Tom hofman want hij is met aardig veel oa Katja Schuurmann het bed ingedoken en was ook niet allemaal vrijwillig en vrijblijvend wat ik hoorde….

   1
   0
 2. Mika Liponen zegt:

  Johan moet zijn bek houden. Ben zijn propaganda met de gifspuiten niet vergeten. Maar ja als zoon van een NSB-er zit het in het DNA.

  13
  18
 3. Rico zegt:

  Same here👌🏻ik vergeet en vergeef niks of niemand die zo pro vaccinatie is!!dus johan mag van mij ook kapot! Nsb varken!

  14
  10
  • Dokter Tinus over het alcoholvarken Jan Roos zegt:

   Wat is morbide obesitas? Wanneer je morbide obesitas hebt, heb je nog meer vet in je lichaam dan bij “normale” obesitas. Daarbij heb je dan vaak al last van hart- en vaatziekten, diabetes type II, longklachten en gewrichtsklachten.

   2
   3
 4. Sugar zegt:

  OOOO hhmmm Dennis..ik wil je. Ik denk de hele dag maar aan 1 ding. Aan jou. Ik heb je adres maar ik ben te schijterig om langs te komen want dan zie je mijn lelijke k*ttekop. Wat moet ik nou…arme ik de hele dag aan jou en Jan denken, en fantaseren over het frikandellenbos. Ohhhh ohhhh ohhh sorry hoor ik kan het niet laten zodra ik ook maar aan 1 van jullie denk moet ik er een slinger aan geven.

  9
  3
 5. Bradley van Dijk zegt:

  Johan kan de tievus genieten!! Net als Jan Roos en zijn schandknaapje Dennis Schouten.

  3
  13
  • Bradley van Dijk zegt:

   OOOO hhmmm Dennis..ik wil je. Ik denk de hele dag maar aan 1 ding. Aan jou. Ik heb je adres maar ik ben te schijterig om langs te komen want dan zie je mijn lelijke k*ttekop. Wat moet ik nou…arme ik de hele dag aan jou en Jan denken, en fantaseren over het frikandellenbos. Ohhhh ohhhh ohhh sorry hoor ik kan het niet laten zodra ik ook maar aan 1 van jullie denk moet ik er een slinger aan geven.

   5
   2
 6. remzi bakkal zegt:

  lan bunlarin amina koyum. Echt waar lan die 3 mannen zijn echt ongelooflijk lan. Maar waarom alleen die vieze mannen lan. Waarom deze 3 knakkers niet ruilen voor die Helene Hendriks lan. Amina koyum die heeft lekkere tieten lan. Yuzlerine iseyim deze 3 mannen, geef mij maar die lekkere Helene Hendriks lan. Amina koyum deze snor en die kale lul zegt altijd wij kappen er amina koyum ermee en dag later gaan ze weer door lan.

  1
  11
  • Doeff Normale. zegt:

   Brain tumor on wax

   Wanneer ben je uitgerekend?
   Godskolere, schrijf dan niks.
   Dacht je nou echt dat mensen dit gehakketak gaan proberen te ontcijferen?

   Wake up, get woke.
   Conformeer jezelf.
   Of ga ten onder in stilte
   Je bent in Nederland bro.

   1
   0
 7. Mestreechter Staar zegt:

  Klopt daat allemaol waat gezech en geschrieve wordt? Volgens mich wil de elite het volk juist verheffe. Ich feng daat zauwe ze es god-donder zokke motte!

  2
  1

Reacties zijn gesloten.