Waarom zure linkse BN’er vrouwtjes tuig zijn

Waarom zure linkse BN'er vrouwtjes tuig zijn

We worden helemaal geen politiek platform. Daar heeft helemaal niemand zin in. Dus we zullen hier niet snel kleur bekennen. Roddelpraat is immers voor iedereen. Maar dit moet toch wel even van mijn hart. Er wonen in Amsterdam een stel ultra linkse zure BN’ertjes die denken te deugen, maar alles stuk maken wat in een beschaving thuishoort.

Waarom zure linkse BN’er vrouwtjes tuig zijn

Een van de engste is Georgina Verbaan, voormalig soapie en meisje van de MAVO, die denkt dat ze de wijsheid in pacht heeft. God mag weten waarom, want het is een bijzonder dommig kindvrouwtje. Maar ze is woke en dan ben je al snel heel wat in de kringen. Woke betekent dat je werkelijk overal racisme en discriminatie inziet en dat blanke, in hun taal witte, mannen de schuld hebben aan alles. Een ongekende zelfhaat dus van eenzame mutsen.

Ze noemen zich anti-seksist, maar mannen zijn slecht. Ze noemen zich anti-racist, maar blank is slecht. Ze zeggen voor divers te zijn, maar sluiten voornamelijk mensen buiten. Ze noemen zich liberaal en vrijzinnig, maar ze zijn eerder extremistisch en geloven in goed of fout. Nou begrijp je, dat ze rechtse politici haten. Maar hieronder zie je hoe gestoord dit volk is. Geert Wilders herdenkt Amy Winehouse, een briljante zangeres en wat zegt Verbaan? Afblijven.

Van dit hoopje ellende mag iemand die zij niet leuk vindt niet genieten van bepaalde muziek en niet iemands sterfdag herdenken. Want dat is van haar of zoiets. Dan ben je niet alleen heel erg dom, dan ben je niet alleen heel erg inconsequent, dan ben je ook heel erg fout. Dit soort zegt te bestrijden wat ze stiekem zelf zijn.

WhatsApp Image 2021 07 24 at 09.29.34
Waarom zure linkse BN'er vrouwtjes tuig zijn 3