Zure “feministen” alsnog boos op Jan Roos

De uitzending van een maand geleden met Celine, de zus van Dennis, heeft eindelijk de grachtengordel bereikt. Allemaal boze linkse vrouwtjes die voor de rechten van Slientje willen opkomen en die vieze Jan Roos het liefste het gevang in zien vliegen. Je zou je doodlachen als het niet zo intens verdrietig is.

Ze hadden zelfs met knip- en plakwerk alle seksistische stukjes achter elkaar geplakt. En dan massaal schande spreken. Het begon met die zure sloot van een Stella Bergman, die heel erg feminist is omdat ze zich niet scheert en wast tussen haar benen. En dan is het wachten natuurlijk op die fles gefrustreerd azijn van een nichtje van Jan.

De opperdeuggleuf maakt het wel heel ranzig door haar eigen dochter erbij te halen. Maar goed, zo werken die hersenloze zure matten nou eenmaal. Misschien een snuifje op. Overigens ging het hier om iemand die een stuk ouder is en die op de hoogte was van wat we gingen doen. Toch kregen ze hulp uit onverwachte hoek. Want Bart Nijman, die door dezelfde onwelriekende gleuvenbrigade nog gecanceld moest worden wegens het vragen om verkrachtingsfantasieën op Geenstijl, doet ook een duit in het zakje. Maar goed, deze man is dan ook een psychisch geval. Asperger doet wat met een hoopje eenzaamheid.

Maar het kan altijd gekker. Er waren mensen die aangifte willen doen.

20 reacties op “Zure “feministen” alsnog boos op Jan Roos

 1. Robbie zegt:

  Met alle respect hoor ten eerste is het gewoon geneuzel en naar iets zoeken om te zeiken natuurlijk tegen onsJan. Maar als ik dan naar die foto kijk van die mafkees Robin en dan verder naar de naam kijk ‘ burn this theater down’ , dan ken die ook maar beter maar smoel houden. Maar gelukkig hebben we Twitter……..

  0
  0
 2. Wat een wereld zegt:

  Kan die twitter mongool van een Robin de komende 40 jaar niet gewoon binnen blijven????
  Wat een gigantisch lulletje rozenwater is dat joh! balletjes zijn nog niet ingedaald bij deze deugkneus.
  Zal wel familie zijn van Arie Boomsma.

  0
  0
 3. Dwight Power zegt:

  Een stok zoeken om mee te slaan. Iedereen die niet in de pas loopt van de linkse dictatuur moet kapot gemaakt worden. Als dat niet met feiten kan dan maar met verzonnen ‘misdragingen’.
  Zo ging dat ook in de Sovjetunie en Oost-Duitsland.

  0
  0
 4. Tjaa zegt:

  Zulke zure vrouwen horen keihard terug gepakt te worden en daar past maar 1 reactie op
  Denise volgende week wederom als presentatrice en dan gehuld in een bikini
  Het liefst een minikini..
  Komop Jan en Dennis zet het grove geschut in
  Deze aanval mag niet onbeantwoord blijven

  Denise als je meeleest..
  Je doet het voor alle vrouwen 🙂
  Zoek alvast je mooiste en kleinste bikini uit en volop gaan met de banaan

  0
  0
 5. Allochtoon zegt:

  Geweldig. Hoe meer reuring hoe groter roddelpraat met mogeleik meer adverteerders in het programma.

  MAKE JAN ROOS GREAT AGAIN

  MAKE RODDELPRAAT GREAT

  PATTY PATTY PATTY

  TRANSFORMERS TJIEK TJOEK

  0
  0
 6. Paul Knoester zegt:

  Het enige wat leuk is aan Bartje Nijman is zijn hond. Bartje mag graag uitdelen, maar veranderd bij wat kritiek in een rancuneuze huilstruik. Wist je trouwens dat Bartje en Bertje Brussen elkaar kennen van bbq voor vroeg Alzheimer patiënten? Jan (Roos) is The man.

  0
  0
 7. Guze Mewis zegt:

  Die Saskia Noort is zo politiek correct dat ze de hele dag inwendig aan het janken is. Daar moet een vent met een amsterdammertje overheen, met bulldozerkracht! Er is helaas geen andere remedie.

  0
  0
 8. Peter zegt:

  Saskia Noort… Daar is Peter Rrrr de Vries toch overheen geweest? Kan me wel voorstellen dat je dan getraumatiseerd bent. Zeker als hij nog wou praten na de seks.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.