Gordon ONTHULT: ‘Schrijver Kluun zit aan de coke’

gordon

Het witte poeier houdt de gemoederen flink bezig de laatste tijd.

Gordon, de zanger die naar eigen zeggen veel succes heeft gekend maar tegenwoordig op Spotify een schamele 152.135 luisteraars per maand bereikt, heeft weer flink wat stof doen opwaaien. In de laatste aflevering van de de GorDonDiablo Show, een zeer slimme samenvoeging van de woorden Gordon en Don Diablo, doet hij namelijk rake uitspraken over Kluun, de Amsterdamse schrijver die borstkanker wist om te buigen naar een bestseller.

Feestje bij Linda de Mol

In de GorDonDiablo Show-podcast #006 was Dennis Schouten (25) deze week te gast, en al snel ging het over de beledigingen van Jan Roos aan het adres van Gordon.

Ook Gordons drugsgebruik kwam ter sprake, waarbij het beruchte feestje bij Linda de Mol werd aangehaald. Daarover heeft RoddelPraat-ster Jan Roos meermaals gezegd dat Gordon zich als een onhebbelijke proleet gedroeg en met coke in de weer was.

“Onzin”, zegt de zanger van Kon ik maar even bij je zijn. Jan zou deze vuige roddels van Saskia Noort hebben gebruikt, maar als er iemand coke gebruikt is dat juíst Saskia, samen met Kluun, aldus Gordon.

Kluun (echte naam: Raymond) was niet bereikbaar voor commentaar.

Bekijk hieronder de aflevering op Spotify:

Dit bericht is gepost in Scoops. Bookmark de link.

3 reacties op “Gordon ONTHULT: ‘Schrijver Kluun zit aan de coke’

  1. Pingback: Don Diablo verkoopt harde schijf voor €1,2 miljoen - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.