Uitspraak RoddelPraat en Famke Louise weer uitgesteld

Uitspraak RoddelPraat en Famke Louise weer uitgesteld

Uitspraak RoddelPraat en Famke Louise weer uitgesteld. Hoe is het toch mogelijk? Wij ontvingen zojuist een WhatsApp-berichtje van onze grote vriend Mc Radboud (onze advocaat). In dat berichtje stond wederom een uitstel van de uitspraak beschreven.

Huilende Famke in de rechtbank

Inmiddels is het alweer een klein tijdje geleden dat wij in de rechtbank zaten tegenover Famke Louise. Zij zat hier wederom huilend, omdat ze vond dat wij haar kraamtijd hadden verpest. Dat was een uiterst bijzondere uitspraak die werkelijk nergens op sloeg, maar dat was niet dé reden van de zitting.

Famke had een rechtszaak tegen ons aangespannen wegens een professioneel opgenomen studionummer over Ali B die wij hadden verspreid, maar volgens haar niet hadden mogen verspreiden. Ook dat was weer de grootste onzin aangezien ze het zelf ook deels verspreidde en zelfs ten gehore bracht op een verjaardag waar ze optrad.

Oh, ja, ze huilde ook om de term ‘achterlijk wijf’ die wij haar gaven, maar dat doet er even niet toe. In deze zaak zou eind november een uitspraak komen, maar die werd eerder al uitgesteld naar twee weken later. Nu krijgen we weer de berichtgeving dat de uitspraak uitgesteld wordt.

Uitspraak RoddelPraat en Famke Louise weer uitgesteld

Onze advocaat, Radboud Ribbert (MC Radboudje), stuurt ons een WhatsApp-bericht waar onze haren recht van overeind gingen staan. Hij appt Dennis Schouten: ‘Hi! Uitspraak wordt 20 december 2022 zo meldt het hof vandaag. Dus niet 13 december 2022 wat eerder werd bericht. Groet! Radboud’.

Eerder kregen we inderdaad al te horen dat de uitspraak al verplaatst was naar 13 december, maar nu schijnt de boel zelfs nóg een week te zijn opgeschoven. Komt dit omdat het zo druk is bij de rechtbank of heeft de rechter echt meer tijd nodig om over deze ingewikkelde kwestie na te denken? Daar hebben we geen antwoord op.

Radboud WhatsApp uitstel
Uitspraak RoddelPraat en Famke Louise weer uitgesteld 3