Tukkertje Sterre gearresteerd; vast in de gevangenis

Sterre bleek door een begeleider van het Leger des Heils te zijn geslagen. Daar plaatsten we eerder ook al een artikel over. Nu is Tukkertje Sterre gearresteerd en zit ze vast in de gevangenis.

Gisteren is Sterre opgepakt bij het Leger des Heils in Enschede en zit nu nog vast in de gevangenis. Uit betrouwbare bron weten wij dat ze nog vast zit in het cellencomplex. Maar waarom? Wat is er gebeurd?

Zoals eerder al, had Sterre nu ook weer last van vervelende mensen. Hieruit volgde dit keer echt een vechtpartij. Hierna is Tukkertje Sterre gearresteerd en meegenomen door de politie. Hier zit ze nog steeds vast.

Tegenwoordig vlogt Sterre ook en die eerste vlog is hieronder te bekijken. Hieronder volgt ook de uitgebreide uitleg van Sterre over de eerste keer dat ze geslagen werd door de begeleider. Die begeleider werd ook op non-actief gezet (aldus Sterre). We zijn heel erg benieuwd naar haar verhaal zodra ze weer op vrije voeten is.

37 reacties op “Tukkertje Sterre gearresteerd; vast in de gevangenis

 1. Klok zegt:

  Pfff hoofdstuk zoveel uit het boek Tukkertje. Er is elke dag wel wat met deze koekenbakker. Daar kun je de klok op gelijk zetten (Ik weet niet of Tukkertje klok kan lezen?)

  53
  2
 2. wijwillenroddels zegt:

  Niemand zit op nieuws over Tukkertje te wachten. Wij willen roddels. Wij willen roddels. WIJ WILLEN RODDELS! WIJ WILLEN RODDELS! WIJ WILLEN RODDELS! WIJ WILLEN RODDELS! WIJ WILLEN RODDELS! etc….

  9
  4
 3. Klaartje Koe zegt:

  Ik snap wel dat het druk is in het hoofd van dit tukkertje met de gore nagellak. Maar waarom moeten wij hiervan steeds op de hoogte worden gebracht. Dit figuur moet behandeld worden en niet bejubeld. Godsamme liefhebben.

  4
  1
 4. Dwaye Samba Nigeriaanse Prins. zegt:

  Geen zorgen over mijn wijffie, ik leer hem de beginselen van de mannenliefde. Ik bescherm haar ster. It is mine, bend over honky.

  1
  0
 5. Tukkertje is geen vrouw naar een debiel zegt:

  Een verloren ziel en een verloren leven. Ze kunnen die bolle Tukkertje beter in de gft bak tieven. Vies vuil varken met de mentale capaciteiten van een echte tukker

  2
  0
 6. Moose zegt:

  Stelletje internethelden weer, een ander zo te kakken zetten. Hoe je het went of keert, een ander zou je niet op die manier moeten aanraken. Blijf lekker bij jezelf sterre, en laat de haters maar praten, want ook die mensen zijn niet perfect. ✌🏽

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.