De begeleider van Tukkertje Sterre is non-actief

Gisteren bleek dat Tukkertje geslagen was door een begeleider en dat ze daar aangifte tegen zou doen. De begeleider van Tukkertje Sterre is non-actief.

Het uitgebreide verhaal is te lezen op de Instagram van Sterre of in het artikel wat we hier gisteren over plaatste. In ieder geval meldt Sterre nu dat de begeleider op non-actief is gezet.

Een vaag verhaal was het wel. De begeleider zou transfobisch zijn en had willen vechten met Sterre. Sterre had gezegd dat het gevecht pas eerlijk was als hij ook een jurk aantrok, maar dat weigerde hij.

29 reacties op “De begeleider van Tukkertje Sterre is non-actief

   • Sjoeke zegt:

    Weten sommige wel wat een vervelend hypocriet naar ventje, figuur, gedrocht sterretje is. Zelfs moeder Teresa zou dat willen slaan. Inderdaad gesloten inrichting graag voor deze tukker, zou voor hemzelf ook beter zijn

    3
    2
  • Sterretje zegt:

   Veel tokkies denken dat non-actief gelijk staat aan ontslag.
   Wellicht dat het de onderzoekers ook eens opvalt dat er elke dag gezeik is rondom deze Tukkertje. Ga hem eens anders behandelen! Rust en regelmaat en geen media meer.

   18
   0
 1. Floris Weyers zegt:

  Publiek geheim dat Tukkertje met enige regelmaat (doods)bedreiging uit om zich daarna te verschuilen achter zijn beperking. Snel in een gesloten inrichting stoppen en nooit meer vrijlaten.

  36
  1
  • Mary1992 zegt:

   Оp zoek naаг seriеuze геlаties?
   Аlleеn hiеr zijn еchte alleеnstааnde mеisjеs кlaаг om ziсh te mеngеn!

   𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

   0
   11
  • Rukkertje zegt:

   Lastige klant. Tukkertje is groot, sterk, zwakbegaafd en blijkbaar licht ontvlambaar. Je zou zijn begeleider maar zijn. Er hoeft maar iets te gebeuren of er is weer (haast elke dag) gedoe. En Tukkertje heeft het zogenaamd nooit gedaan.

   16
   0
   • Gefrl zegt:

    De kenmerken die je noemt vormen een levensgevaarlijke cocktail. Eens te meer omdat Tukkertje vaker heeft aangegeven geen begeleiding nodig te hebben ‘omdat hij het zelf wel allemaal kan regelen’.

    10
    0
   • Wim zegt:

    Gewoon kut dat die aandachtstrekker nog mensen hun baan gaat kosten mischien. Ik zou zeggen aub media boycot. Die gast is niet echt trans, hij wil gewoon aandacht.

    1
    1
 2. Mr 006 - J. R. Pro Beffer zegt:

  Mr 006 – J. R. Pro Beffer kwam aan in het gemoeidelijke cafe te bergen, de dranklucht uit zn smoel kwam de uitbater al tegemoet. Met double tongue zei 006 doe mijn maar een Breezerpineappletoppertje met 3 rietjes. De barman deed zijn taak..

  2
  1
 3. Jan Roos zegt:

  Ik heb besloten om niet meer tegen mijn verslavingen te vechten maar er aan toe te geven. Joyce lazer maar op, ik ga verder met Anouk. Zo dat lucht op, nu tijd voor een ijskoude Bokma.

  1
  2
 4. Drs A.M. Verbunt zegt:

  Jan, Dennis lag hier net op de sofa te grienen. Het hoge woord kwam eruit, en hij wil niet meer wekelijks door jou voor aap gezet worden op youtube.

  0
  1
 5. Beter 30 biggen in de lucht dan 1 Sterre. zegt:

  Wanneer de collega’s van de geschorste begeleider ook maar iets hebben van beroepstrots, dan wachten ze deze grapjas op bij het verlaten van de gayclub, waar dit Sterretje kind aan huis is en doven deze Ster .

  1
  1
 6. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Is geweldig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ zegt:

  Liefst Sterre elke week een keer in de uitzending vaste gast was erg leuk de laatste keer en had er van te voren een hart hooft in.. doe zo door Sterre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💫💫💫💫

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.