Tukkertje Sterre doet aangifte tegen een begeleider

Ah, oh, wat is er nu weer aan de hand? Tukkertje Sterre doet aangifte tegen een begeleider. En waarom? Het is nog een beetje een vaag verhaal, maar Sterre zegt geslagen te zijn door de begeleider in kwestie.

‘Als je een jurk aan doet kan dat’

Vannacht plaatste Sterre zowel een post als een story over de persoon waar aangifte tegen gedaan is. Beiden zijn nu verwijderd van Instagram. Gelukkig hebben we nog een screenshot van de story weten te bemachtigen.

Zojuist heeft Sterre wel een nieuwe post geplaatst met uitleg over wat er is gebeurd. Die hebben we ook maar even gefotografeerd en op die manier geplaatst, voordat die straks ook verwijderd wordt.

Hetgeen Sterre zegt in de post is wellicht iets moeilijk te lezen, maar er staat onder andere: “Gisterenmiddag waren we naar de film Gegaan.. Toen we terug kwamen ging ik na me kamer toen ging ik later buiten zitten en de begeleider wou met mij in de ring boxen toen zei ik tegen die beste man als je een jurk aan doet kan dat..” Sterre vond het dus een eerlijk gevecht als hij ook een jurk aantrok, maar de beste man weigerde dat.

‘Ik sla de telefoon uit je hand’

Sterre was aan het videobellen met haar schoonzus, waarop de begeleider in kwestie dacht gefilmd te worden: “Ik liet zien dat ik hem niet opnam maar aan het video bellen was hij dreigde telkens met ik sla de telefoon uit je hand…” Sterre besloot dit te negeren, maar later liep de begeleider op haar af en zij dat Sterre de politie moest bellen. (?)

Aangifte gedaan

Later zouden er ook nog bewoners bij zijn gekomen die zich ermee gingen bemoeien. Sterre sluit af met: “Ik ben geschrokken en heb aangifte gedaan tegen de begeleider.. Die trouwens eerder ook al rare opmerkingen maakte om dat ik transgender ben.”

Dit verhaal is natuurlijk vertelt vanuit Sterre en daarom kunnen wij het e.e.a. ook niet volledig verifiëren. Wel zegt Sterre dat er aangifte gedaan is. Wij zijn benieuwd waar dit op uitloopt. Waarom zou er geslagen zijn en waarom zou de begeleider ook zeggen dat Sterre de politie moet bellen? Again: bijzonder verhaal.

24 reacties op “Tukkertje Sterre doet aangifte tegen een begeleider

 1. Josh zegt:

  Dit is maar weer een bevestiging dat transgendes veelal figuren zijn die met zichzelf in de knoop zitten en denken dat te kunnen ontvluchten door transformatie en vooral slachtoffer te zijn van andere ipv zichzelf.

  18
  3
 2. Joyce Prinsen het domme konijn van Jan Roos zegt:

  Ik heb bij Jan al vele malen de telefoon uit zijn hand geslagen. Zelfs gisteren nog. Zat hij met zijn broek op de hielen weer foto’s te maken van zijn kruimeltje.

  8
  5
 3. Jan Roos zegt:

  Zo de laatste kaarten voor het RP feest heb ik verkocht, onder meer aan hooligans van Utrecht, Ado, en Feyenoord. Laat het maar lekker uit de hand lopen.

  4
  2
 4. Kees zegt:

  Zullen we stoppen met dit persoon aandacht te blijven geven.
  Wat draagt hij bij aan de maatschappij? Zoekt alleen maar aandacht en kost ons bakken met geld.

  8
  0
 5. Elektromonteur en hersenchirurg Sjonnie. zegt:

  Een wekelijkse electroshockbehandeling doet wonderen voor dit soort figuren en als toetje een lobotomie. Zal zich dan wel koest houden. We betalen toch al zijn uitkering en behandeling met zijn allen, mogen we wel wat voor terugverwachten.

  1
  0
 6. Beetje laf roddelpraat zegt:

  Het misbruik van Roddelpraat is voor Tukkertje veel erger lijkt me. Proberen jullie nou te cashen over de rug van iemand die duidelijk tegen zichzelf beschermd zou moeten worden?

  1
  1
  • Anoniem zegt:

   dat vraag ik me nu al tijd af. deze man heb bescherming nodig als deze man onder begeleiding staat dan doet de begeleiding slecht werk. of hij wil niet geholpen worden

   1
   0
 7. Hetero zegt:

  Zijn er mensen die deze artikelen ook daadwerkelijk lezen? Ik ben bij de eerste zin al verveeld en scroll door naar de commentsectie, waar het echte plezier mij toelacht.

  0
  0
 8. donateur zegt:

  Die begeleiders hebben hun handen al vol zat aan Tukkertje denk ik.
  1 keer per jaar een update, anders creeer je een soort Barbie Tukkertje.
  Kleuterniveau.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.