Tukkertje Sterre doet aangifte tegen een begeleider

Tukkertje-Sterre-Jan-Roos

Ah, oh, wat is er nu weer aan de hand? Tukkertje Sterre doet aangifte tegen een begeleider. En waarom? Het is nog een beetje een vaag verhaal, maar Sterre zegt geslagen te zijn door de begeleider in kwestie.

‘Als je een jurk aan doet kan dat’

Vannacht plaatste Sterre zowel een post als een story over de persoon waar aangifte tegen gedaan is. Beiden zijn nu verwijderd van Instagram. Gelukkig hebben we nog een screenshot van de story weten te bemachtigen.

Zojuist heeft Sterre wel een nieuwe post geplaatst met uitleg over wat er is gebeurd. Die hebben we ook maar even gefotografeerd en op die manier geplaatst, voordat die straks ook verwijderd wordt.

Hetgeen Sterre zegt in de post is wellicht iets moeilijk te lezen, maar er staat onder andere: “Gisterenmiddag waren we naar de film Gegaan.. Toen we terug kwamen ging ik na me kamer toen ging ik later buiten zitten en de begeleider wou met mij in de ring boxen toen zei ik tegen die beste man als je een jurk aan doet kan dat..” Sterre vond het dus een eerlijk gevecht als hij ook een jurk aantrok, maar de beste man weigerde dat.

‘Ik sla de telefoon uit je hand’

Sterre was aan het videobellen met haar schoonzus, waarop de begeleider in kwestie dacht gefilmd te worden: “Ik liet zien dat ik hem niet opnam maar aan het video bellen was hij dreigde telkens met ik sla de telefoon uit je hand…” Sterre besloot dit te negeren, maar later liep de begeleider op haar af en zij dat Sterre de politie moest bellen. (?)

Aangifte gedaan

Later zouden er ook nog bewoners bij zijn gekomen die zich ermee gingen bemoeien. Sterre sluit af met: “Ik ben geschrokken en heb aangifte gedaan tegen de begeleider.. Die trouwens eerder ook al rare opmerkingen maakte om dat ik transgender ben.”

Dit verhaal is natuurlijk vertelt vanuit Sterre en daarom kunnen wij het e.e.a. ook niet volledig verifiëren. Wel zegt Sterre dat er aangifte gedaan is. Wij zijn benieuwd waar dit op uitloopt. Waarom zou er geslagen zijn en waarom zou de begeleider ook zeggen dat Sterre de politie moet bellen? Again: bijzonder verhaal.

WhatsApp Image 2022 09 02 at 12.52.25 AM
Tukkertje Sterre doet aangifte tegen een begeleider 4
image
Tukkertje Sterre doet aangifte tegen een begeleider 5