Tim Hofman is een hypocriete l*l

Manmanman, wat een zak arme turf. Meneertje Hofman is opzoek naar deelnemers of medewerkers van corrupte talentenjachten voor zijn programma Boos. Meneertje Hofman is tevens gezicht van de meest corrupte en fraudeleuze “publieksprijs” De Televizier. Wat een hypocriete l*l ben je dan.

Want Tim heeft wel mooi zijn politiek correcte smoelwerk dichtgehouden nadat wij, tegen alle regels in, uit de verkiezingen werden gekieperd. Want Hofman, meervoudig winnaar bij Televizier, is heel erg voor vrijheid van meningsuiting, maar wel als het hem en zijn loopbaan goed uitkomt. Rebelleren tegen Televizier is slecht voor Tim en dus houdt ie zijn pedante bek. Weet je hoe ze dat noemen in Noord-Holland? Een laffe tekkel.

Deze tweet is van een week geleden. Tim heeft even geen tijd om antwoord te geven blijkbaar. Past niet in zijn straatje.

62 reacties op “Tim Hofman is een hypocriete l*l

 1. Co Jenevo zegt:

  Hoop eigenlijk niet dat de online televisierprijs als een talentenjacht in de markt is gezet.
  Anders beschikken ze wel over een gruwelijk haperend scoutingsapparaat.

  5
  2
  • Gio zegt:

   Dat is een beetje het probleem van heel links deugend en woke Nederland. Lullen in je eigen straatje en vooral statements maken wanneer je eigen carrière dit uitkomt. Ohja, en zwijgen wanneer de kans bestaat door de mand te vallen als hypocriet.

   4
   0
 2. Voutje zegt:

  Wat is juist: ‘Ik ben op zoek naar een baan’ of ‘Ik ben opzoek naar een baan’?

  ‘Ik ben op zoek naar een baan’ is juist; de combinatie op zoek zijn naar wordt in losse woorden geschreven. Ook in op zoek gaan naar en op zoek blijven naar komt er een spatie tussen op en zoek: ‘Ga op zoek naar werk!’, ‘Ik blijf op zoek naar dat ene voetbalplaatje.’ Ook in ‘Op zoek naar een baan?’ en ‘Op zoek naar Mary Poppins’ is alleen op zoek juist.

  In op zoek is zoek van oorsprong een zelfstandig naamwoord; op zoek zit dus net zo in elkaar als bijvoorbeeld op weg, op pad, op reis en op onderzoek.
  Opzoek = werkwoordsvorm

  Alleen als het een werkwoordsvorm is, is opzoek één woord, zoals in: ‘Wil je dat ik dat boek even voor je opzoek?’ Hier is het namelijk een vorm van het werkwoord opzoeken. Alle vervoegde vormen van dat werkwoord zijn één woord; het is bijvoorbeeld ook: ‘Ik wil graag dat je dat boek nu opzoekt’ en ‘Hij reisde naar Spanje, waar hij bekenden opzocht.’

  2
  0
 3. Brievenbuspisser zegt:

  Ik praat niet over mensen waar de ogen te dicht bij elkaar staan. Die hebben ook een recht om te leven. Ik vind die blonde kabouter die altijd met die hengel in beeld is ook wel leuk. Die gaat altijd snel huilen en dat wil ik haar niet aandoen. Juhu…

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.