Uit eerste hand

Ook moeder van Fabiola op Only Fans

Fabiola-Volkers-moeder

Dat je een paar euro per maand wenst te betalen om de poenie en aanverwante artikelen van Fabiooltje te bekijken kan ik best inkomen. Ze is de perfecte vrouw: ff te dik, boternat en te dom om te poepen. Maar nu komt ook haar moeder op de bloot-voor-geld site. En dan wordt het toch een beetje smerig.

Het ingezakte gebakkie is voor de gezonde Hollandse jongen al een jaar of 20 over haar THT-datum heen, maar er zijn natuurlijk gasten die een beetje warm draaien op ouwe theemutsen.

Dat mama Volkers snel wat klanten nodig heeft is begrijpelijk. Maar als zo’n prehistorisch geval aan een rietje zit te lurken met de tekst “zuigen kunnen we wel” zet ik mijn boterham kaas even weg.

https://www.instagram.com/p/CS42JscsXUI/?utm_source=ig_web_copy_link

Hier zit ze in een bubbelbad met een glas champagne. Het zal me niets verbazen als er eigenlijk een advocaatje met slagroom inzit, want moeders zit als dik aan de AOW. Ze heeft wel flinke tetten, maar die verdrietige kop erboven met van die hele kleine getuite lipjes maakt het verschrikkelijk ongeil. Doe mij maar die heerlijke snol van een dochter van Sandra.

https://www.instagram.com/p/CNrQLbwlUZX/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties