Thalita Muusse is nu opeens het slachtoffer

Op1-presentatrice Talitha Muusse leidt de revolutie! | Roddelpraat

Althans, volgens Thalita Muusse. Want ze krijgt haatreacties na haar enorme flopactie bij BNR. Ze speelde alsof ze coke aan het snuiven was, liet dat filmen en stuurde dat naar Yvonne Coldeweijer. Die zond het, met een slag om de arm of het wel echt is, uit. En toen riepen Thalita en BNR heel hard: “KIJK NOU HOE SLECHT DE JOURNALISTIEKE WAARDEN WORDEN GEHANTEERD DOOR JUICE CHANNELS!!!!”

Echt veel dommer wordt het niet. Want ze hadden hiermee niets aangetoond. Juice Channels zijn geen journalistieke producties, hun normen en waarden zijn de onze niet, de mainstream media houden zichzelf alleen als het ze uitkomt aan die waarden trouwens, maar Muusse had haar aandachtsmomentje en BNR sinds 1997 weer een “scoop”.

En als het niet erger kan gaat ze bij die andere losers zitten van Sterallures om het te vieren. Nog steeds helemaal trots op haar onzinnige actie. “Nu met Yvonne was het echt uh… Aan het begin was het alleen maar love. Toen we die actie hadden gedaan was het alleen maar: ‘Goede actie!’, en: ‘Goed gedaan!’ Maar daarna sloeg het ook weer om toen zij over mij ging posten.”

“Eerst kreeg ik normale reacties van: ‘Goed dat je het aan de kaak stelt’ enzo. Daarna kreeg ik echt al haar volgers en dat was echt van: ‘Achterlijk wijf!’, ‘triest!’, ‘sneu figuur’, ‘je doet alles voor de aandacht’, ‘laat haar met rust’. Het was helemaal vol van haat.”

Wellicht omdat het echt nergens over gaat wat je gedaan hebt. Het enige wat je wilde was zelf aandacht krijgen en juice channels framen als slechte journalisten. Dat is als de bakker boos aanspreken dat ie geen gehakt verkoopt. Enfin, het slaat als een enorme boomerang in de bek. Hier nog wat punten van Yvonne:

0528 Yvonne Talitha

22 reacties op “Thalita Muusse is nu opeens het slachtoffer

  • Taarieee zegt:

   Je krijgt waar je om vraagt.
   Ik vind Thalita Muusse een lekker ding.
   Maar daar houd het ook wel op. Je zou dat gekakel en gejank maar de hele dag thuis hebben joh. Mens ga stofzuigen!

   10
   3
 1. Mekori zegt:

  Talitha Muusse, die kan ook echt helemaal niks, vol van haarzelf met haar zelfingenomen glimlach. Van journalistiek heeft ze niet zoveel kaas gegeten, dat wisten we al na Op1 maar na de actie bij BNR zijn we er 100% zeker van, wat een afgang was dat voor haar. ik hoop dat de klacht van Yvonne Coldeweijer bij de raad van de journalistiek gegrond verklaart wordt en als een boemarang in het gezicht van Talitha Muusse terecht komt.

  24
  0
 2. Ferry zegt:

  Even offtopic maar zijn we eindelijk van die kleuter gordon piemolboy af? Kwam t door die posts hier vd politie flevoland? Vragen vragen…. wel fijn zonder die maloot!

  12
  0
 3. Jan Bagger zegt:

  De dochter van een dronken baggeraar die op een project in Peru even de bloemetjes buiten ging zetten van zijn voedings geld .

  9
  1
 4. peackock and whiteman zegt:

  Ben normaal niet zo’n fan van die wandelende slagroomsoes die de hele dag met haar dikke luie reet voor de tv zit, maar tv diva Angela De Jong had hier een geweldig stuk over geschreven.

  Ze noemde Thalita onze nationale millennial en noemde het ironisch dat ze zei dat Yvonne eens aan zelfreflectie moest doen.
  Verder zei ze ook nog dat ze een stagiaire was die hopeloos faalde als presentatrice bij Op1 omdat ze het basisprincipe van een interview niet snapte.

  Beter kon ik het zelf niet beter verwoorden.

  Ben van Thalita’s leeftijd, maar schaam mij enorm dat nou juist zij onze generatie op tv moet vertegenwoordigen.

  16
  1
 5. Adam's rib zegt:

  Woke Nederland krijgt een koekje van eigen deeg, maar onnozel kijken kunnen ze als de beste.

  11
  1
 6. Adrianus Bleeker zegt:

  Ik word agressief van die zelfvoldane rotkop van die trut. Hoop dat ze spoedig haar schepper mag begroeten.

  3
  4
 7. Scoop zegt:

  SCOOOOOOPPPPPPP!

  Yvonne Coldeweijer dient klacht in: ‘BNR rommelt met snuiffilmpje’

  Yvonne Coldeweijer dient een officiële klacht in tegen BNR Nieuwsradio en Talitha Muusse bij de Raad van de Journalistiek. De radiozender blijkt te hebben gerommeld met het ‘snuiffilmpje’.

  Talitha Muusse heeft in samenwerking met haar werkgever BNR Nieuwsradio een filmpje opgenomen waarop ze net doet alsof ze cocaïne snuift op het damestoilet. Ze hebben dat anoniem aan Yvonne Coldeweijer gestuurd, in de hoop dat ze dat direct zou plaatsen op haar juicekanaal en ze onmiddellijk schande konden roepen van haar werkwijze.

  Yvonne in de val

  Het is alleen niet bepaald gelopen zoals Talitha en BNR hoopten. Zo pleegde Yvonne om te beginnen netjes hoor en wederhoor. Hé, maar dát was toch niet het plan? Talitha blokkeerde Yvonne zo snel mogelijk, zodat verdere hoor en wederhoor onmogelijk werd gemaakt. Een kwalijke zaak, vindt mediajournalist Mark Koster.

  Uiteindelijk heeft Yvonne het filmpje wel gepubliceerd, maar toen kwam gelijk de volgende tegenvaller voor Talitha en BNR: ze deed dat niet op haar juicekanaal met een half miljoen volgers, maar slechts in haar betaalde groepschat met drieduizend leden. Het maakte dus weinig los. Nóg erger? Yvonne hield in haar commentaar wel drie slagen om de arm.

  Rommelen met snuiffilmpje

  BNR en Talitha maakten er desalniettemin een heel mediacircus van. Ze riepen dat Yvonne gewoon klakkeloos iets online gooit zonder het goed te checken en de reguliere media sprongen er als hyena’s bovenop. Wat blijkt nou? Al die media zijn toch wel een klein beetje misleid door BNR en Talitha. Er is namelijk aardig gerommeld met dat snuiffilmpje.

  Op de beelden die Yvonne heeft gepubliceerd is het behoorlijk aannemelijk dat Talitha aan het snuiven was, maar veruit de meeste mensen hebben alleen de beelden gezien die BNR naderhand zélf heeft verspreid. En daarop is het een stuk minder aannemelijk dat Talitha daadwerkelijk aan het snuiven was.

  Dubieuze montage

  Aannemelijkheid speelt een belangrijke rol in het geoorloofd naar buiten brengen van dit soort filmpjes, dus het komt BNR en Talitha achteraf gezien helemaal niet goed uit dat ze wel héél evidente snuifbewegingen maakte. Naar buiten toe, en dus naar andere media toe, hebben ze daarom een gemonteerde versie van het filmpje verspreid.

  Yvonne is verbijsterd en vergelijkt op haar juicekanaal het oorspronkelijke filmpje met het gemonteerde filmpje. “Omg ik ben erachter gekomen dat BNR mij er dubbel bij heeft genaaid. Talith zit overal te verkondingen dat je niks ziet op het filmpje. Ik vond het al raar! Je ziet namelijk echt dat ze snuift op het filmpje.”
  ‘Dit is schandalig’

  Talitha roept overal dat ze gewoon wat met haar sleutels aan het rommelen was op het filmpje, maar niets is minder waar. “Ik ben even gaan vergelijken….. Wat denk je? Ik heb een ander filmpje ontvangen van BNR dan dat zij hebben uitgezonden. ZIJ HEBBEN NAMELIJK HET SNUIFGEDEELTE UIT HUN VIDEO GEKNIPT!”, aldus Yvonne.

  Ze spreekt Talitha en BNR-hoofdredacteur Mireille van Ark rechtstreeks aan. “Waarom hebben het snuifgedeelte uit de video geknipt? Waarom heb ik een andere video ontvangen dan dat er is gepubliceerd naar de buitenwereld toe?
  Dit is echt schandalig.”

  Officiële klacht

  Yvonne stelt dat er op vier punten sprake is van onethische journalistiek en daarom dient ze een officiële klacht in bij de Raad van de Journalistiek. Niet alleen tegen BNR, maar ook tegen Talitha zelf.

  BNR-baas Mireille wil tegenover het ANP niet ingaan op de vraag of er inderdaad een andere video naar Yvonne is gestuurd. Over de klacht die ze zegt te gaan indienen, zegt Mireille: “Het staat haar vrij om naar de Raad voor de Journalistiek te gaan.”

  20
  2
 8. Tinus plotseling zegt:

  Deze is zo fout geweest blijkt uit alles. Een stukje overschatting laten we het maar noemen. Maar dit slaat echt nergens op en ik eis meteen ontslag van dit creatuur en verbod om op tv te komen. Klaar uit dit is klachtwaardig zeker doen en zo laag en min Muusse we zijn klaar met jou in de oorlog ging je tegen de muur met zonsopkomst vuilnisbak.

  4
  1
 9. Reactionair zegt:

  De emancipatie van de vrouw was een enorme fout.

  Dit soort wezens moeten gewoon het huishouden doen en kinderen baren & opvoeden. Het voegt verder helemaal niets toe. Het liefst zie ik ze zelfs onder een burka.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.