Tanja Jess en Charly Luske gooien transkind tegen haar zin de mediawereld in

Tanja-Jess-Alice-Jess

Tanja Jess zat aan tafel bij Humberto om te praten over haar transgender kind. Tanja Jess en Charly Luske gooien transkind tegen haar zin de mediawereld in. Zelf baalt ze namelijk dat ze nu bekend staat als transvrouw.

Daar komt het nieuwe blad van Linda weer de hoek om zetten, want in dit nummer staat óók een artikel van de Transformer dochter van Tanja Jess en Charly Luske: Alice. Die naam is schijnbaar populair onder de tot-auto-om-te-bouwen karakters. Hier vertelt Alice: “Ik had het fijner gevonden als het niet zo was. Omdat ik vrouw wil zijn, geen trans vrouw – en dat is nu voor eeuwig van me afgepakt.”

En dat terwijl Tanja doodleuk op televisie openlijk over dit alles praat. Op landelijke televisie loopt ze dus de ideale moeder van een transkind uit te hangen terwijl ze dit letterlijk tegen de zin in doet van het kind in kwestie en ook nog eens het ondenkbare doet, namelijk de ‘dead name’ gebruiken. Ah, oh… Tanja… Foei!

Hahaha! Waar Alice in het blad vertelt dat ze het liever verborgen had gehouden, zegt moeder Tanja: “Je hebt nu veel volgers op Instagram.(…) Dit gesprek doen we ook om de community te ondersteunen. Om transgender personen en hun ouders een gezicht te geven, om het te helpen normaliseren.”

Maar Alice heeft schijnbaar toch andere biologische ouders, want de genen van Tanja en Charly zijn in de verste verte niet te bekennen. Zij ziet het namelijk wel helder: “Maar dat had ik anders nooit gedaan. Er is namelijk niks speciaals aan mij. Ik ben een kind van twee bekende mensen, maar ik heb zelf nog nooit iets bereikt of bijzonders gedaan.” Voor haar voelt het daarom niet eerlijk om als voorbeeld gezien te worden. Ze kan zich hier niet in vinden. Ach, die arme meid…

https://www.instagram.com/p/CfROtXTjwus/?utm_source=ig_web_copy_link