Talpa hulpje ontkent charmeoffensief Linda de Mol

Shownieuws

Betere een goede werknemer dan een verre vriend of zoiets. Dat geldt in ieder geval voor Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven, die ook werkzaam is voor Talpa. Hij vertelde gisteren dat hij het smakeloos vindt dat men suggereert dat de Oekraïners in huis bij Linda de Mol iets te maken zouden hebben met een charmeoffensief nu Linnenpin nou niet echt lekker bij het volk ligt na The Voice-gate.

“Ik zag ook alweer verhalen dat ze een charmeoffensief zou zijn gestart. Waarom weet ik niet, want volgens mij heeft de beste vrouw niets verkeerds gedaan”, aldus Ettekoven bij Shownieuws van John de Mol. Ook Bram Moszkowicz kwam te hulp: “Dat begrijp ik, maar het gaat er mij om om duidelijk te maken dat Bart daar is achtergekomen en Linda niet een soort offensief is gestart. Het zijn belachelijke aantijgingen weer.”

Hahahaha. Ja, belachelijk. Want zo werkt de wereld niet. Hou toch alsjeblieft op. Dit is naar buiten gebracht. Al ontkent Bart dat natuurlijk. “De suggestie werd gewekt dat omdat zij bij Talpa werkt en ik hier ook aan de desk zit bij Talpa, dat het een soort een-tweetje zou zijn. Daar is absoluut echt helemaal geen sprake van.”

“Nou ja, wij kijken af en toe eens hoe het met Linda gaat en tot onze verbazing zagen we dus dat er allemaal voor ons vreemde mensen in en uit liepen in dat huis. En zodoende kwamen we erachter.” Ja vast. Om het huis van Linda de Mol zijn muren zo hoog dat een polsstokhoogspringer er niet eens overheen komt, maar iemand van Weekend zag daar vreemde mensen lopen en toen kwam het management van Linda per ongeluk melden dat het mensen uit Oekraïne betreft. Wie denken die lui dat ze voor de gek kunnen houden?

13 reacties op “Talpa hulpje ontkent charmeoffensief Linda de Mol

  • Hel ga van Leur zegt:

   Jan Roos let je even op dat je niet op de sneeuw bij de glasbak uit glijdt.
   Men zou eens kunnen denken dat je weer eens niet nuchter bent.
   Ouwe glasbakbig

   3
   23
 1. Roddelpoep zegt:

  Janus Roos het bolle haatvarken schijnt 8 flessen Nemiroff. Honey Pepper oekrainse wodka in huis te hebben genomen. De zelfingenomen glasbakbig loopt daar mee te deugen.

  2
  36
  • 🇺🇦 Vrijdag Middag Borrel Tip 🇺🇦 zegt:

   Jan Roos is ons lichtend voorbeeld.
   Uitstekende keus, zo’n handvol flessen Nemiroff Honey Pepper Wodka, en vooral bijzonder lekker en hartverwarmend in deze dagen van sneeuw en Noordoostelijke koudefronten.

   Nemiroff Honey Pepper wodka is een prachtige amberkleurige drank met een exclusieve uitstraling voor echte mannen die weten wat ze willen.

   Nemiroff Honey Pepper is een zéér bijzondere ‘flavored wodka’ die wordt gemaakt in Oekraïne.
   Een wodka die iedereen in huis zou moeten halen nu we massaal de Smirnoff en de Stolichnaya en de Moskovskaya en de Russische wodka’s van die vreselijke
   communistische
   agitoren aan het boycotten zijn.
   De Nemiroff Honey Pepper wodka levert de wodka-genieter een smaakervaring waar de chilipeper overheerst en waar een subtiele hint van honing en wilde kruiden het boeket vervolmaken, alle smaakcomponenten passen perfect bij de uitdagende smaak van de pepers.
   Met Nemiroff Honey Pepper wodka heb je een unieke en complexe smaakbeleving in een fles van 0,7 liter voor maar € 19,99
   Nemiroff is verkrijgbaar bij de betere slijter en in het schap van de groothandel.

   Steun Oekraïne en neem een paar flessen Nemiroff Honey Pepper wodka in huis en toon de wereld je verfijnde smaak en goedertierenheid.

   17
   0
  • Echie zegt:

   Flavoured vodka. Nee dank u. Anders is voor 0.7 l een tientje al goed betaald. Maar dan altijd nog liever binnenlands distilaat. Als al wodka dan puur en ijskoud of voor vruchten en mengdrankjes waar je geen goed brouwsel aan wil verspillen.

   1
   0
 2. Eef zegt:

  De grote vraag is dus, waar kan Bram zn Factuur indienen nav zn positieve verhaal richting Linnepin.

  12
  0
 3. Min Kortspringen zegt:

  Als het al waar is, dan had Linda dit ook in stilte kunnen doen, niet aan de grote klok hangen. Nu lijkt het alsof ze er credits voor wil krijgen, zo van kijk mij eens lekker solidair zijn. Goedkoop scoren. Intussen zit Linda zelf wrs in een hotel of in haar grote villa in Portugal. Linda gaat echt niet zelf tussen de Oekraieners zitten aan het ontbijt, of koken voor ze. Als Linda zelf thuis is en die mensen ondersteunt dan is het een ander verhaal. Maar Linda is bijna 100% zeker ergens anders.

  12
  0
  • Roebeldelinquent zegt:

   Binnenkort bij HLF8 aan tafel: een gezin uit Oekraïne dat rust vond bij Linde de Mol thuis.

   Eigenpijperij op Talpa.
   Ook te gast aan tafel zijn HansNijenhuis die Masja een lekker wijf van 27 uit Kiev onderdak biedt (en fotoreportages en columns deelt)
   en natuurlijk deuggleuf Claudia de B. die twee vluchtelingen achter de boekenkast heeft verstopt.

   3
   0
 4. Boos zegt:

  Ik vraag me af of die Oekraïense vluchtelinge met haar dochters vooraf geïnformeerd dat ze bij Linda de M ze in huis terecht zouden komen, want straks komt Jeroen van R weer terug en Ali en Marco B en andere smeerlappen weer op “visite”!

  9
  1
  • Nemesis zegt:

   Wat erger is.
   Straks staat de cameraploeg van Big Brother voor de poort en wordt de privacy van het Oekraïense gezin te grabbel gegooid. Alles voor de kijkcijfers.
   En snachts klimt Vieze Jeroentje door het raam naar binnen om zich te vergrijpen aan oma.
   Gruwelijk allemaal. Wanneer grijpt de overheid eens in bij dit soort zieke misstanden?

   15
   0
 5. Patterson zegt:

  Wel grappig als je mooier wilt zijn en er als die rechter uitkomt te zien na een dosis jukbeenfiller.

  3
  0

Reacties zijn gesloten.