Linda de Mol start met PR-campagne

Linda de Mol

Linnepin kwam de laatste tijd niet zo lekker in het nieuws. Haar vent bleek een vuilpijp, haar blad en LINDA zelf wisten van Ali B, ze zou zogenaamd haar broer John niet op de hoogte hebben gesteld en verder is het natuurlijk een verschrikkelijke muts. Enfin, er moest iets gebeuren. En gelukkig is daar de oorlog in Oekraïne en dus kon ze een gezin opvangen in haar enorme villa in Het Gooi.

“Linda heeft vijf mensen in huis genomen. Een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Ook de moeder van de vrouw is meegekomen naar Nederland. Zij wonen echt bij Linda in huis, dus niet in een tuinhuis of iets dergelijks”, laat haar management weten. Waarom dat gemeld moet worden? Nou, omdat er over nagedacht is. Niet om die mensen, maar om haar reputatie te helpen.

15 reacties op “Linda de Mol start met PR-campagne

 1. rollins zegt:

  Het blijft zot en ziek. Als je dergelijke aantijgingen krijgt aan je adres waarbij het meer dan de schijn heeft dat ze kloppen dat zou een normaal mens zijn misselijk stinkende best doen om om de haverklap een sitrap te geven, updates waar ze staan mbt de aanpak van dit seksuele geweld door personen met gezag die misbruik maken van al dan niet minderjarigen.

  Maar wat doet de Firma de Mol? Damage control, zorgen dat de aandelen niet kelderen. Een de She Devil heeft al dat leed eigen gemaakt en heeft er zelf een loopje mee genomen. Had ze haar mond gehouden, had het nooit over haar gegaan.

  Maar ze heeft de slachtoffer-rol volledig eigen gemaakt en betrekt als een volwaardig borderliner alles op zichzelf. Ga slachtoffers helpen, en niet shinen met mensen uit de Oekraïne in je toko.

  Ook zoiets! Had ze ook haar mond over kunnen houden. Maar nee hoor, haar management benadrukte dat ze zelfs in háár echte huis zaten. Zielige zieke disfunctionele mafklappers zijn het.

  28
  1
  • Omgekeerde Wereld. zegt:

   JemmerdeBemmer dat ‘M’ inmiddels opgedoekt is, anders had de ex van Jeroen Rietbergen daar een mooi integer verhaal kunnen vertellen over naastenliefde en trouw.

   Maar gelukkig boft ze, want haar neefje Johnny heeft van z’n pappie een halfuurtje tv-prut gekregen. Kan Linda daar mooi eerst warmdraaien.

   Eva Jinek met de tafel is de volgende, liefst zonder andere gasten, dan kunnen Lin en Eef even samen goed de diepte in.

   Jongûs, het ís zover!!
   Linda de Mol is weer terug!
   En hoe!
   Fuck de slachtoffers van het seksschandaal. Fuck die verkrachte en aangerande vrouwen!
   Linda de Mol is bereid alles te vergeven en te vergeten want Nederland heeft Linda de Mol nodig!

   Dus zand erover en doorgaan!
   Linda is Back!!

   11
   1
  • Chantal J. zegt:

   Hoezo, Linda is back?
   Er is niks gedaan voor de slachtoffers van het seksschandaal van al die kerels en zij probeert weer aandacht te krijgen?
   Dat is wel heel ziek.
   Schaamteloos gedrag.

   11
   0
 2. Min Kortspringen zegt:

  Wie moet Linda nu volblaffen dan? Zou eerder verwachten dat ze een groep Ghanezen of Nigerianen in huis zou nemen, maar een moeder met drie kinderen en een oma daar heeft Linda toch niks aan?

  11
  0
 3. Fred van Leer zegt:

  Zo lekker voorspelbaar weer. Vol in de media bedriegelijk deugpunten scoren over de rug van asielzoekers om de reputatie op te kalefateren….echt ‘zum kotsen…’

  12
  0
  • Linda de Trol zegt:

   Precies. Ik weet hoe het voelt. Om uit je land verdreven te worden met een privé vliegtuig naar een luxe resort omdat het leven thuis ondragelijk is. Maar nu de held die ben offer ik mijzelf voor jullie op door weer, ondanks de gevaren, voor jullie een geweldig stuk acteertalent tentoon te gaan spreiden volledig onderbetaald en ondergewaardeerd. Maar ik doe het voor jullie. Wat ik allemaal wel niet voor jullie over heb. Terwijl jullie tonen dat jullie dat helemaal niet verdienen. Ik ben te goed voor jullie en deze wereld. Mijn hele familie trouwens. Al die banen die wij gecreëerd hebben, her vermaak dat we jullie schonken. En kijk hoe weinig wij daarvoor terugkrijgen. Altijd maar nemen nemen en wat krijgen wij dan stank voor dank. Onwaardig volk zijn jullie eigenlijk. Bah.

   4
   0
  • Bulldozer Barry zegt:

   Ja klopt.
   Sorry Linda de Mol.
   We zijn allang vergeten hoe jij totaal onbaatzuchtig de halve staf van je magazine naar huis hebt gestuurd toen de corona uitbrak.

   En wat fijn voor je oudmedewerkers dat ze tenminste geen zorgen hadden over werk maar zich volledig konden focussen op de pandemie en thuis zitten niks doen. Zonder inkomen.

   En wat d r a m a t i s c h dat de Linda magazine voor het eerst in 15 jaar zonder jouw hoofd op de cover en zonder een voorwoord van jou is verschenen.
   TWEE maanden lang godbetert, dat gaat niemand in de koude kleren zitten. Het was een hel. En dat meen ik, Linda de Mol.

   Misschien kun je de slachtoffers van je echtgenoot en z’n collega’s nterviewen in de Linda?
   Dat zou een mooie serie verhalen opleveren! En in het najaar op Net5 een serie tv-shows erover? Goed geld verdienen: Slachtoffers van the Voice. SVTV.
   Dat wordt een hit op televisie.
   213.000 kijkers minstens.

   Die slachtoffers verdienen de erkenning die ze nodig hebben. En al die vrouwen wilden toch al graag beroemd worden en op tv komen.
   Dan kan je ze daarna opnieuw voor de bus flikkeren en afdanken als oud vuil.

   4
   1
 4. Schaamteloos gedrag zegt:

  Is schaamteloos gedrag.
  Niet goed te praten.
  Als ik Linda was zou ik niet meer de publiciteit zoeken. Te erg dit.

  3
  0
 5. Timmy zegt:

  Wat een knappe vrouw toch. Van binnen en buiten. Geweldig presenteer en acteertalent. Dat we van deze held niet overal standbeelden hebben staan en zij niet haar eigen nationale feestdag heeft is zo absurd. Raar landje toch.

  3
  0
 6. Mensenhandelaar zegt:

  Vluchtelingen in huis nemen staat synoniem voor ik heb thuis zwartwerkers en kindarbeiders

  2
  0
 7. Henk en Ingrid zegt:

  T zou beter zijn als Linda met heel dr elitaire zieke clubje naar Oekraïne vlucht. Worden er nog wat Russische kogels nuttig gebruikt. Grapje HAHA

  0
  0
 8. Eef zegt:

  Misschien kan Linnetje een tiende deel van de ca 2700 miljoen van het blaffende broertje John aftroggelen voor diverse goede doelen. Een tegemoetkoming?

  2
  0

Reacties zijn gesloten.