Linda de Mol zegt niets meer, maar dat hoeft ook niet

Met haar statement van gisteren heeft Linda de Mol een schoolvoorbeeld gegeven van wat er gebeurt met mensen die zich alleen nog maar omringen met kontenkruipers. Mensen die je naar de mond praten omdat ze hopen beter van je te worden. Als er op een dag niemand meer is die kritiek op je durft te leveren ga je op een dag reageren, zoals Linnepin deed. “Ik zeg helemaal niets meer”, was de basis van haar verhaal.

Ze heeft namelijk het gevoel dat “een handjevol sensatiezoekende opiniemakers (o.a. Beau, Rob Goossens, Youp en de grote aanvoerster van deze bizarre hetze, die sneue, intens valse Angela de Jong)” haar kapot proberen te maken. Maar moet je even opletten. Ze zegt dat ze haar verhaal wilde doen op mijn eigen platform. “Waarom zou ik het in Godsnaam nog doen, zo’n interview?” vraagt ze zich nu af. Maar wacht even. Linda laat ons weten dat ze zich niet meer door LINDA laat interviewen. Zo fucking what. Wat heeft het voor meerwaarde dat een medewerkster van haar een kritiekloos en totaal ongeloofwaardig vraaggesprekje gaat doen. “Als ik weer ga werken doe ik dat uitsluitend met lieve mensen.” Ja, vast.

Maar het blijft vreemd. Linda zegt niet haar broer te hebben verteld dat er mogelijke een verkrachter (Ali B) in zijn programma rondliep. Wie gelooft dat nou? (Antwoord: niemand). Linda zegt dat ze maar van 1 incident wist van haar man Jeroen Rietbergen. Wie gelooft dat nou? (Antwoord: niemand) Ze zijn namelijk in 2016 uit elkaar gegaan en hij heeft therapie gevolgd. Dat doe je niet voor 1 vies berichtje via Whatsapp. De familie De mol probeert gewoon de schade voor zichzelf zo klein mogelijk te maken. Dat ze daarvoor liegen is duidelijk. Maar hou toch eens op jezelf in een slachtofferrol te drukken. Dat is namelijk best sneu. Ook voor de echte slachtoffer.

27 reacties op “Linda de Mol zegt niets meer, maar dat hoeft ook niet

 1. JOEHOE zegt:

  Linda heeft groot gelijk Beau Verlinden ondersteunt door de schreewerige Dolf Janssen ( Dolfje schuift regelmatig bij Bo en mag dan een verkoo praatje voor zijn boekjes houden ) Dus gaat Dolfje ja knikken en met dat valse kreng van het AD lekker modder gooien naar de kapitalisten . En dat valse gefrustreerde kreng van het AD voelt zich dan ondersteunt door Dolfje en gaat door met haar ongefundeerde modder gooien naar de MOL Komt nog bij da het AD leuter vrouwtje nog aardige stukjes schrijft over de Show van Margriet ( M ) en mag daar dan ook nog aanschijven met haar achterbaks gezwets IS dit onze onafhankelijke NPO ?? Stop met kijken naar BEAU en stop met lezen van het AD lees de Linda dan ben je goed geinformeerd!!

  2
  41
  • Anti Alles zegt:

   Zou je niet gewoon stoppen met het lezen en kijken van al die onzin..?? Lijkt mij nog veel beter.
   Stuk voor stuk schijnheilige debielen met een ziekte voor aandacht.

   6
   0
 2. Waar is mijn pakje zegt:

  Jezus,wat ziet die Linda eruit zeg.Dan hoef je ook niets meer te zeggen.Wat een verlopen snuif hoofd heeft zij.En Anja,ga ff lekker fietsen pikken ofzo met commentaar.Jij past hier niet en hoort hier niet.Stop je commentaar maar op een plek waar de zon nooit schijnt.

  9
  2
 3. endgame zegt:

  De gelederen sluiten zich. De hele De Mol familie en iedereen die van de Talpa-euri’s leeft vormen een front tegen de boze buitenwereld. Ze zien dat ze in een kansloze positie zitten. Het is per slot van rekening onmogelijk dat jarenlang ongewenst gedrag (of veel erger) door een grote groep betrokkenen, niet opgemerkt wordt door De Molletjes en hun zetbaasjes. Het is daarvoor te groot! Men is in paniek en heeft zichzelf in een hoek van de kamer geschilderd.

  18
  0
 4. Mappy zegt:

  Nu hebben die Molletjes zo veel centen maar doen er alles aan om te voorkomen
  dat ze straks schadevergoedingen moeten betalen.
  Linda en John moeten gewoon toegeven dat ze beide grote fouten hebben gemaakt en
  met de slachtoffers gaan praten en aan hun excuses aanbieden etc.
  Waarom is het toch zo moeilijk om toe te geven dat je iets fout hebt gedaan.
  Het is misschien al te laat maar waarschijnlijk kunnen John en Linda nog iets
  van hun imago redden.

  7
  1
 5. Ed Nippels zegt:

  Doet me pijn dat mijn voormalig vriendinnetje met wie ik in de touwen heb gehangen zo onheus behandeld wordt in de media.Vooral op deze site waar meer masturbaten samenklitten dan schaamluis op mijn niet boyzilian behandelde kroonjuwelen;-)

  3
  1
 6. Niets gezegd zegt:

  Het was niet zo slim om dat gekke mens met die koekoeksglazen naar Jort en het blondje te sturen. Die ging daar als een schoolvriendinnetje keihard een potje liegen en dat uilskuiken gaat ook nog even de strategie delen. Koekoek.

  3
  0
 7. Gasklep zegt:

  Omgekeerde wereld.
  Je kan niet echt zeggen dat Linda schuldig is aan seksuEel misbruik van vrouwen. Maar ze had er al minimaal sinds 2016 dus al weet van. Maakt haar dat medeplichtig?

  Gedegen onderzoek zal het uitwijzen.
  Gelukkig kunnen we alle feiten nog steeds lezen in de vrije pers…….
  Let op. Geinig dat John het ANP niet meer in zijn bezit heeft, anders had dit hele gebeuren nooit nieuws geweest.

  9
  0
 8. cowboy zegt:

  “Van mijn rijkdom deel ik jaarlijks de helft met mensen die het financieel zwaar hebben.”
  Ik ook, dat heet “de belastingdienst”.
  Wel beetje lullig die zwaarverscherpte foto bij dit artikel.

  Die John de Mol is een enorme lul, een controle freak, maar daarom is ie vast zo rijk geworden. Vieze Jeroentje is een ondeugd, en dat wist iedereen al jaren achter de schermen.

  En verder, drugs en macht, anders zouden ze waarschijnlijk lekker een volkstuintje huren.
  Ik wou dat ik hun schoenen stond. Dikke pret! 🙂
  Nu dan even wat minder, hahaha

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.