Uit eerste hand

Talpa hulpje ontkent charmeoffensief Linda de Mol

Shownieuws

Betere een goede werknemer dan een verre vriend of zoiets. Dat geldt in ieder geval voor Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven, die ook werkzaam is voor Talpa. Hij vertelde gisteren dat hij het smakeloos vindt dat men suggereert dat de Oekraïners in huis bij Linda de Mol iets te maken zouden hebben met een charmeoffensief nu Linnenpin nou niet echt lekker bij het volk ligt na The Voice-gate.

“Ik zag ook alweer verhalen dat ze een charmeoffensief zou zijn gestart. Waarom weet ik niet, want volgens mij heeft de beste vrouw niets verkeerds gedaan”, aldus Ettekoven bij Shownieuws van John de Mol. Ook Bram Moszkowicz kwam te hulp: “Dat begrijp ik, maar het gaat er mij om om duidelijk te maken dat Bart daar is achtergekomen en Linda niet een soort offensief is gestart. Het zijn belachelijke aantijgingen weer.”

Hahahaha. Ja, belachelijk. Want zo werkt de wereld niet. Hou toch alsjeblieft op. Dit is naar buiten gebracht. Al ontkent Bart dat natuurlijk. “De suggestie werd gewekt dat omdat zij bij Talpa werkt en ik hier ook aan de desk zit bij Talpa, dat het een soort een-tweetje zou zijn. Daar is absoluut echt helemaal geen sprake van.”

“Nou ja, wij kijken af en toe eens hoe het met Linda gaat en tot onze verbazing zagen we dus dat er allemaal voor ons vreemde mensen in en uit liepen in dat huis. En zodoende kwamen we erachter.” Ja vast. Om het huis van Linda de Mol zijn muren zo hoog dat een polsstokhoogspringer er niet eens overheen komt, maar iemand van Weekend zag daar vreemde mensen lopen en toen kwam het management van Linda per ongeluk melden dat het mensen uit Oekraïne betreft. Wie denken die lui dat ze voor de gek kunnen houden?

Nog geen reacties