Sylvana IJsselmuiden doodziek

Nou ja, ze is al weer beter aan het worden hoor. En ze is “zo gezegd met alle lieve mensen” om haar heen. Ze zal wel gezegend bedoelen, maar god heeft bij Syl beter zijn best gedaan op andere delen van het lijf dan de hersenen. Maar goed, ze heeft haar ribben gebroken, longontsteking gehad en nog een ontsteking ergens anders erbij. En dat is rot, dus veel beterschap gewenst.

Maar dat de rest van dat gezwel dat Dumpert heet maar snel mag afdorren.

15 reacties op “Sylvana IJsselmuiden doodziek

 1. Theodoor Kleijburger zegt:

  Van gebroken ribben kan je longontsteking krijgen. Dat klopt wel. Antibiotica kuurtje en de schijterij erachteraan en gaan.
  Maar wat is de oorzaak mannen van Roddelpraat? Is het teveel moeite om er even bij te zetten dat ze een ongeluk met parachute springen heeft gehad? Of is ze met 40kmpu over de kop geslagen met de mountainbike tijdens het downhillen?

  14
  3
 2. sociale dienst zegt:

  kan degene die hier vaak actief is onder de naam Steven(niet je echte naam), alias Dave R, Anja, Kat, de Depressieve Postbode, etc. Zich melden bij de gemeente. Je bent uitgekozen via het doelgroep registrer voor een baan. het zal je goed doen om jezelf eens nuttig te maken in de maatschappij ipv je smerige klauwen op te houden

  16
  3
  • Rifapistan aan het Werk!!! zegt:

   Ik hoop voor ‘m dat het een job in de rioolreiniging of hondenpoep opruimen is want deze geestelijk gestoorde rifaap heeft een ziekelijke voorliefde voor stront.

   Niet vergeten dat hij in een begeleide woonomgeving leeft, dat is niet voor niks.
   Bovendien staat hij onder bewind vanwege een persoonlijk faillissement en hij is softdrugsverslaafde, dus hij zal ’s ochtends met de prikstok uit bed gehaald moeten worden anders komt ie niet op z’n werk.

   Een gewaarschuwde werkgever telt voor twee.

   7
   2
   • Peter zegt:

    De gemeente moet uitkijken waar ze deze figuur plaatsen.

    Onder het alias van Иødrøg, Piet, Steven, Dave R, Anti Alles, Tonggenoot, Anja, Stef, PiemelBoy, Kat, de Depressieve Postbode (etc etc wat ie niet kan verzinnen Jat deze rifaap.van anderen) is het een vies pedofiel ventje met een ziekelijk karakter.
    Dus basisscholen, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, supermarkten, speelgoedwinkels en groentenwinkels zijn alvast taboe.

    Je zou toch niet geconfronteerd en worden met een piemelboy die een Barbie in z’n reet steekt?
    Of een aubergine?
    Of een bejaarde?

    9
    2
 3. Fred zegt:

  Zo Roos / alweer vet aan de drank schreeuwlelijk ! Begin je weer te koeren of tietons of reedten. Smerig3alcoholistische gemankeerde big uit Bergen. Met je kleine stinkende garnaaltje. Ps je dochter peipt voor weinig / misschien mag je dan ook eens ?

  4
  11
 4. Kweetniet zegt:

  Wacht maar tot ze moet lachen. Dat is echt niet leuk met die kwetsuur. Wel lief van die brownies. Is toch een beetje de mars onder de cakejes als ze die met caramel hebben genomen.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.