Sylvana IJsselmuiden doodziek

Sylvana omarmt Multipla

Nou ja, ze is al weer beter aan het worden hoor. En ze is “zo gezegd met alle lieve mensen” om haar heen. Ze zal wel gezegend bedoelen, maar god heeft bij Syl beter zijn best gedaan op andere delen van het lijf dan de hersenen. Maar goed, ze heeft haar ribben gebroken, longontsteking gehad en nog een ontsteking ergens anders erbij. En dat is rot, dus veel beterschap gewenst.

Maar dat de rest van dat gezwel dat Dumpert heet maar snel mag afdorren.

WhatsApp Image 2022 03 14 at 6.33.03 PM

15 reacties op “Sylvana IJsselmuiden doodziek

 1. Theodoor Kleijburger zegt:

  Van gebroken ribben kan je longontsteking krijgen. Dat klopt wel. Antibiotica kuurtje en de schijterij erachteraan en gaan.
  Maar wat is de oorzaak mannen van Roddelpraat? Is het teveel moeite om er even bij te zetten dat ze een ongeluk met parachute springen heeft gehad? Of is ze met 40kmpu over de kop geslagen met de mountainbike tijdens het downhillen?

  14
  3
 2. sociale dienst zegt:

  kan degene die hier vaak actief is onder de naam Steven(niet je echte naam), alias Dave R, Anja, Kat, de Depressieve Postbode, etc. Zich melden bij de gemeente. Je bent uitgekozen via het doelgroep registrer voor een baan. het zal je goed doen om jezelf eens nuttig te maken in de maatschappij ipv je smerige klauwen op te houden

  16
  3
 3. Denniskaas zegt:

  Sylvaantje is een lieve meid. Pak die dumpert stumperds eens aan ipv steeds haar. Beetje zwak.

  4
  4
 4. Fred zegt:

  Zo Roos / alweer vet aan de drank schreeuwlelijk ! Begin je weer te koeren of tietons of reedten. Smerig3alcoholistische gemankeerde big uit Bergen. Met je kleine stinkende garnaaltje. Ps je dochter peipt voor weinig / misschien mag je dan ook eens ?

  4
  11
  • spellingscorrectie zegt:

   Fred ooit van spellingscontrole gehoord? mijn god wat weer een geweldig geschreven stuk vol schrijf en style
   fouten.

   0
   0
 5. Kweetniet zegt:

  Wacht maar tot ze moet lachen. Dat is echt niet leuk met die kwetsuur. Wel lief van die brownies. Is toch een beetje de mars onder de cakejes als ze die met caramel hebben genomen.

  1
  1
 6. Eureka Terpstra zegt:

  6 weken niet sporten.. Tijdbom!! Denk een kilootje of 30?
  Dat wordt een kanjer!

  0
  0

Reacties zijn gesloten.