Dumpert gaat weer door de ondergrens

En dat is zeker niet de eerste keer. De sneuneuzen hadden al eens totale onzin verspreid dat een neef van Jan Sylvaantje borstkanker zou wensen. Jan kent deze gast niet eens, laat staan dat het familie is. Nu maken ze het nog bonter. Onze Jan ging in 5 Actions EHBO-pakketjes scoren voor Oekraïne. Ja, lekker deugen een keer. En nu heeft Dumpert een verhaal van een of andere debiel gepost dat Jan die dingen niet heeft afgerekend. En ja hoor, de bedreigingen komen weer binnen.

Wat ben je dan laag bij de grond. Wat zeg ik, wat zit je dan op de bodem van een put met stront. Natuurlijk heeft hij ze afgerekend en naar mensen gebracht die die spullen naar Oekraïne brengen. Dit posten is zo vals en smerig. Om te kotsen die lui.

24 reacties op “Dumpert gaat weer door de ondergrens

 1. Dominique W. zegt:

  Vuile kenkerhonden bij Dumpert. Die vieze rooie en dat wijf met die dikke vette tieten die dagelijks door een ander ondergespoten worden moeten hun bek houden over Jan!

  202
  38
 2. Robbie zegt:

  Nouja dit is DE kans om het te ontkrachten!!!!!! Laat je betaling zien en laat het ze rechtzetten onsDumpertje!!! Ook dat zijn zulke deugkneuzen geworden daar op die site he. Ik heb expres daar nog voor Dumpert hier werd besproken al me reaguurdersaccount opgezegd omdat ik gek werd van al dat politieke geneuzel en dat napraten van elkaar kreeg soms zelfs ruzie en dat was voer om me te jorrissen en te minnen. Die minnen boeie me niet maar dat jorrisen vond ik zoooooo sneu. Maargoed Jan toon aan dat je betaald heb, dan heb je die bijdehandjes bij de klote……….

  84
  4
 3. Victor Eremita zegt:

  Beste Jan,
  Dumpert is niet verantwoordelijk voor haar gebruikers. Het zijn toch echt de mensen op deze site die de leugens verzinnen.

  7
  34
 4. Weef zegt:

  Maar zelfs als je wel betaald hebt voor die dingen is het nog steeds onwijs sneu om dat zo trots te delen. Roddelpraat maakt aan de lopende band anderen uit voor deugkneuzen, maar gaat zelf breed fotootjes delen dat Jan Roos voor een paar tientjes aan EHBO kitjes zou hebben gekocht. Over sneu en deugerig gesproken…

  41
  23
 5. Gemankeerde Videograaf. zegt:

  Dumpert is al tijden een kansloos verhaal, geen idee hoe het nu is, maar ineens kwamen er hardnekkige reclameblokken op dat Dumpert die niet meer te omzeilen waren, er kwamen TikTok filmpjes, er kwamen inene meer reposts dan originele filmpjes en verder werd het nog kutter. Dat ze dan tot overmaat ook nog een item gingen maken met ‘best of’ en dan kreeg je alles wéér dubbel te zien..

  Dumpert is als NPO en Talpa.
  Iedereen kent het van naam en niemand kijkt er meer naar.

  22
  8
 6. Dumpert censuur zegt:

  Dumpert is allang niet meer wat het ooit was. Zit vol met deugkneuzen, woke, gen z volk. Alles wat grappig is kan niet meer, de politie mag je geen kwaad woord over zeggen. Is ontzettend racistisch, maar zolang je Marokkanen gewoon Finnen noemt mag het. En als je ook maar het minste kritiek hebt word je bericht verwijderd of word je verbannen. Tja blijft toch onderdeel van de Telegraaf.

  17
  5
 7. Roddelsmaad zegt:

  Tja. Ik zag hier iemand in de comments al napapegaaien wat hij voor zoete koek slikte omdat het hem paste. Terwijl de boodschap aan ze voorbijging. Geloof niet alles wat je ziet en hoort. Want die comment was als die instapost. Toon me een bonnetje, een donatie bewijs en je belastingaangifte. En als ik die drie overlegd krijg en kan verifiëren… Beter niet posten en gewoon doen. Maar de sneuapen die tonen waarom ik geen voorstander meer van democratie en blij met onze schijndemocratie ben, tonen dat men neigt te geloven wat ze past. Al was roddelsmaad als naam toch wel een klare indicator dacht ik zo. Idiots. Wel fijn dat ze tonen wat voor mij al duidelijk was. Niet serieus nemen. Lelijke domme mensen zijn het.

  0
  4
  • Red Swap Alert zegt:

   Ben jij van de pot gerukt of zo?
   Met je “Toon me een bonnetje, een donatie bewijs…”

   Wat dacht je van: toon mij even je paspoort en je inentingenboekje en een recente verklaring omtrent goed gedrag. Ik vind jou bijzonder verdacht en zou jou zo drie daagjes politiecel toewensen.
   Gewoon omdat het kan.

   En daarna zou ik je buiten opwachten. Jij beslist niet of andere mensen goed zijn, of dat ze wel of niet gedoneerd hebben. Denk je dat Jan voor de lol door de Action gaat lopen met zo’n pauperkarretje en een puist van die rooie ehbo-pakketjes?
   Mafkees.

   7
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.