Ons Jan overweegt EHBO-spullen te kopen voor Oekraïne

Nee natuurlijk niet, Jan is Johnny de Mol niet. Die overweegt niet, die doet. Oh, maar meneertje zet het wel op zijn Insta. Die wil opeens ook deugpunten scoren. Is ie nou ook zo’n engnek geworden? Nee, het is een oproep om ook wat te doen. Want mooi praten kunnen we allemaal, dingen overwegen ook, alleen hebben die mensen in Oekraïne daar geen reet aan.

Bij de Action voor 5 piek een volledige first aid kit. Er zijn genoeg afleverpunten van mensen die die spullen die kant opbrengen.

18 reacties op “Ons Jan overweegt EHBO-spullen te kopen voor Oekraïne

 1. PiemelBoy zegt:

  hopelijk dat de autist die hier actief is onder de naam Steven(niet zijn echte naam), en zijn aliassen dave r, rollins, kat, Anja, etc iets wil doneren van zijn Wajong uitkering dat zou hem sieren

  19
  20
 2. Jaapie zegt:

  Jan kan beter gaan inkopen op alibaba.com. Kan ie met kwantum korting inslaan en gelijk op een betere locatie laten afleveren. Kiev ofzo.

  3
  4
 3. Gosslip_88 zegt:

  Wat een zielig stuk vreten is dat jongetje die steeds Jan vanalles verwenst. Denk hooguit 12 jaar ofzo. Sneu hoor. Kind ga tiktokken, knikkeren, buiten spelen, frisse neus zal je goed doen. Psycho. Zo jammer die vervuiling op roddelpraat.

  10
  0
 4. Bas zegt:

  Jan we gaan volgende week naar Rusland met 3 vrachtwagens die mensen hebben het harder nodig Oekraïne wordt genoeg geholpen. Elk pietje en Klaasje kan een wapen krijgen en schieten op elke Rus die ze tegen komen kut volk. Laten we gewoon van heel Europa Rusland maken hebben tenminste ook een goede minister president in de plaats van de slappe Rutten

  3
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.