Johnny de Mol overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen

Johnny de mol

Jan Roos overweegt voedselpakketten aan Afrika te doneren. Dennis Schouten overweegt zeehondjes te redden. Johnny de Mol overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen. Nou en? Je doet iets of je doet iets niet. Maar iets overwegen en dat dan te zeggen om aan te tonen dat je deugt deugt niet.

Vorige keer waren er ook van die deugBN’ertjes die riepen dat “we” vluchtelingen moesten opvangen. Resultaat: niet 1 van de 150 deugneuzen hadden er eentje in huis genomen. Nul. Maar hun naam stond er wel mooi onder. Dus dan deug je. Dat je vervolgens geen ene reet doet maakt niks uit in hun universum. Dat het bij woorden blijft doet er niet toe. Dat dit overigens extreem pervers is blijkbaar ook niet.

28 reacties op “Johnny de Mol overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen

  • Deuge zegt:

   Ach ja Sjonnie overweegt weer vluchtelingen in huis te nemen net als zijn mede , pseudo BN’ers.
   Hoeveel vluchtelingen hebben onze zelfbenoemde BN’ers de vorige keer ook al weer opgenomen? Zero, 0 nada noppes. Heel stoer toentertijd bij de vorige vluchtelingenstroom een advertentie in de krant. Heel stoer je naampje er bij zetten om te kunnen scoren. Om vervolgens als het is overgewaaid niets te doen. Deugen en makkelijk scoren heet zoiets.

   28
   1
  • Jokle zegt:

   Nou dan hoeft hij niet te wachten op die afrikanen uit de Oekraïne in Ter Apel Zitten er genoeg , de hypocriete achterlijke mongool

   25
   2
  • Pietje Puk zegt:

   Dit nieuws is echt al een week oud. Eens met de conclusie, maar wat ook niet deugt zijn de reacties hier. Tjeezus, het lijkt wel een kruising tussen geenstijl en Mediacourant toen die nog reacties had.

   0
   2
 1. Wim H zegt:

  Nou Johnny veel succes met je voornemen. Op zich mooie gedachte maar ook jij weet dat dat niet werkt.
  De oplossing: terug sturen wat er onterecht in Ter Apel en ander AZC centrums zitten of daar de boel terroristen en ‘echte” in dit geval Oekraïners en veilig ( tijdelijk) heenkomen bieden

  25
  2
 2. Umfufu zegt:

  “Overwegen”
  Zoals Freek de J.
  Zoals Claudia de B.
  Zoals Georgina V.
  Zoals Tanja J.
  Zoals Charly L.
  Zoals Patrick L.
  Zoals Wendy van D.
  Zoals Erland G.
  Zoals Paul de L.
  Zoals Kim F.

  Allemaal overwegers.
  Ze overwegen het.
  Maar ze doen het niet.

  29
  1
  • Charlie da Silva zegt:

   Ik kreeg de indruk dat Juffrouw Kim F. al een aantal jaar aan vluchtelingenopvang deed, maar ik kan me vergissen.

   0
   0
 3. SjonnieDeugWEL zegt:

  Tsja….. geen wonder dat Sjonny een aantal Oekraïense vluchtelingen in huis wilt nemen. Dat zullen dan zeker weer de mooiste vrouwelijke “exemplaren” zijn waar hij zichzelf lekker op kan botvieren, met zijn losse handjes.

  Maar dan “deugt” hij en daar gaat het om tegenwoordig…. Hiephoi.

  17
  2
 4. COA (collectief ongeïnteresseerde artiesten) zegt:

  Deugtrut Claudia de Breij is ermee begonnen.
  Samen met een heel rijtje andere deugtrutten die het heerlijk vinden om anderen de mast te nemen.
  Maar zelf steken ze geen poot uit om te helpen. Erover praten is blijkbaar genoeg.

  Wie er ook graag over praat en verder niks deed:
  lijst met BN’ers was indrukwekkend: Linda de Mol,
  Johnny zelf ook,
  Wendy en Errie,
  Carice van Houten,
  Spike van DI-RECT,
  Henny Vrienten,
  Job Cohen,
  Simon Keizer,
  Nick Schilder,
  Patrick Lodiers,
  Paul de Leeuw,
  Manuell Broekman,
  Anna Drijver,
  Joop en Janine van den Ende,
  Beau van Erven Dorens,
  Kim Feenstra,
  Sopie Hilbrand,
  Onno Hoes,
  (Albert Verlinde niet, die maakt het niks uit)
  Tjitske Reidinga,
  Katja Schuurman.
  Maar Patty Brard bijvoorbeeld heeft het nooit overwogen om vluchtelingen in huis op te nemen, zo aso en egoïstisch is zij dus.
  Idem voor Guido den Aantrekker, dikke Marc MDMA, Luuk Ikink, nooit hebben zij openlijk overwogen om asielzoekers in huis op te nemen.
  Stelletje egoïsten zijn het.

  27
  2
 5. Jan zegt:

  In Afrika zijn de kruideniers altijd verrukt als er weer voedselpakketten worden uitgedeeld onder de lokale bevolking . Ze zijn een tijd lang hun klandizie kwijt . Dus Jan , hou het bij overwegen.

  5
  3
 6. Stella Maris zegt:

  Ik overwoog om een staatslot te kopen om daarmee 50 miljoen te winnen en dan de helft van het geld te schenken aan de vluchtelingen.

  Maar ik ben van gedachten veranderd. Ik overweeg nu om met het gewonnen geld de met olie vervuilde stranden bij Portugal schoon te maken, vanwege de zeevogels.

  15
  1
 7. Mark Rukke zegt:

  Je zult als vluchteling maar bij Sjonnie terechtkomen. Kun je net als zijn ex nog een portie klappen krijgen ook. Hij krijgt natuurlijk geen VOG dus blijft het bij woorden.

  7
  0
  • Stinkkaas zegt:

   Je hebt gelijk!
   Met alle geld in de wereld kan Johnny de Mol nog steeds geen goed karakter kopen. Of kijkcijfers.
   Dus hij blijft wie hij is: een middelmatige kneus met te veel poen

   3
   0
 8. Gomorra Gordon te Dubai zegt:

  Misschien kan de smeerpijk ook in de oekraine een aantal talenten gaan verwennen. Dan kan pa het tzt weer afkopen. Onderkruipsel

  6
  0
 9. blauwgeel zegt:

  Ik vind het een nobel gebaar, ik zou het zelf ook doen als ik plaats/mogelijkheid had. Waarom altijd alles in het negatieve betrekken? Het gaat hier om échte vluchtelingen, geen gelukzoekers, en ook nog uit een gebied met een min of meer dezelfde cultuur.

  3
  7
 10. ThruthBadour zegt:

  Ik overweeg wel eens te gaan voetballen om dan het Nederlands elftal aan de wereldtitel in te gaan helpen.aar ik doe het lekker niet. Te veel moeite. Ik pak wel Papoea vliegtuig en ga lekker op het strandje cocktails nippen, nadat ik een beetje leuk en interessant heb gedaan door een balletje te trappen te trappen met bootvluchtelingen van oh oh zo erg. Wat ik allemaal wel niet voorr een ander over heb. Ja deugpimtjes scoren en onder de indruk zijn van mijn betrokkenheid en offers. Dat jullie nog geen standbeeld van mij hebben opgericht is te absurd voor woorden. Ondankbaar volk. De tactiek is totaal verkeerd. Burgers weg wapens er heen. Ik zeg we gaan de failing politici laten zien hoe je het oplost. Miljoenen burgers uit honderd landen in colonnes en in zicht van militairen in circelformatie Tetris liedje zingen met een kringdansje over de Krim door naar het Kremlin. Logisch ieke nachtmerrie maar wat gaan ze doen? Arresteren, afschieten of meedoen? Deugpunt farmers voorop. De groter de talk te verder vooraan je walked.

  0
  0
 11. Gnoe zegt:

  De Molletjes zitten even in de hoek waar de klappen vallen. Dan weet je toch dat je dit soort uitspraken niet moet doen??

  0
  0

Reacties zijn gesloten.