Uit eerste hand

Roddelpraat vs Famke Louise, the day after

Jan en Dennis vieren feest Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

Nou, dat was me wat. Famke Louise huilen in de rechtszaal, 100 Roddelpraatfans op de publieke tribune, Dennis met een zwakke blaas en Jan die zijn lach niet kon houden om zijn eigen domme grapjes die werden uitgezonden aldaar. Er was eigenlijk maar 1 iemand die glorieus was en dat was ons eigen MC Radboudje. Als een wereldster werd hij toegezongen, als een wereldster streed hij.

Bij RTL Boulevard en Shownieuws denken ze dat Famke Louise kansloos is. “Het is natuurlijk wel zo dat zij deze track heeft gestuurd naar de radiostations, dus zij heeft hem eigenlijk al geopenbaard. Om je dan vervolgens te gaan beroepen op je privacy en dat mensen ermee aan de haal gaan, is best wel een lastig punt”, aldus RTL Boulevard-advocate Clarice Stenger.

“De rechter zal ook overwegen: Famke Louise is iemand die altijd de publiciteit opzoekt. We hebben nu ook weer een hele documentaire over haar bevalling gezien. Dat zal ook meewegen in die afweging.”

Zelf onze Patty Patty Patty denkt dat we winnen. “Ik kan me wel voorstellen, het meisje heeft net een leuke docu uit met haar nieuwe man en leuke kindje, dat het haar nu niet uitkomt. Maar ja, nogmaals, René zei het ook al: je trekt eigenlijk alleen maar meer aandacht nu.”

We zien de toekomst nu weer een stukje zonniger. Dank lieve vrienden!

Nog geen reacties