Sylvana Multipla laat haar koplampen weer zien

Toet toet, pong pong. Daar is IJsselmuiden weer met haar twee grootste talenten. Wat lijkt het me toch heerlijk om die te hebben. Als je even een aandachtsinjectie wil hebben laat je het bandje van je schouder glijden, druk je de boel wat steviger tegen elkaar aan en iedereen is weer blij. De kijkertjes en Multipla zelf wegens goede cijfers onder het plaatje.

En laten we wel zijn, het kind ziet er ook heerlijk uit. En we weten wat een Mars kan opleveren.

28 reacties op “Sylvana Multipla laat haar koplampen weer zien

  • Anti alles zegt:

   Een uitstervend ras in de geforceerde multiculturele samenleving waar onze globalisten / kapitalisten ons toe dwingen door massa immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten.
   In 2050 heeft 50% van de mensen in Nederland een immigratieachtergrond, dus geniet er nog maar even van nu het nog kan.
   Overigens ben ik zelf meer fan van dames met een iets ‘donker’ uiterlijk en een meer exotische uitstraling. Dit geheel terzijde, maar wil toch enig nuance aanbrengen.
   Tot zover een stukje bijles voor dummies. Geniet van je weekend waar je niks kan en mag doen en hou em strak!

   2
   7
 1. Jan zegt:

  Nee niet wééééér die Sylvana!!!!!

  Ja, ik zie graag een mooie vrouw.
  Ja, die afhangende bh bandjes spreken tot mijn verbeelding

  Maar kom toch plotverdrie een keer met een ander mokkel op de proppen dan altijd weer diezelfde Sylvana van Ysselmuiden!!

  33
  3
 2. Jan zegt:

  Is het zo dat Roddelpraat nu één-op-één het doorgeefluik van Sylvana’s insta is geworden? W T F ?

  Ja, ik zie graag een mooie vrouw
  Soort obsessie geworden?
  Of gewoon gebrek aan inspiratie?
  Heel insta, twitter en van mijn part only-vens staat ramvol met lekkere nederlandse bekende wijvôn met tietôn en jullie moeten het doen het continue met één enkel chickie!??
  Armoe vind ik het.

  32
  4
 3. Tijs zegt:

  Kom op nou!
  Wat is dit voor een goedkoop hapsnap artikeltje? Geen tijd om eventjes de google-maschine aan te zetten, waarom nou weer voor de zestiende keer de insta van Sylvana op Roddelpraat?

  Tijd voor v e r n i e u w i n g.
  Tijd voor v e r b e t e r I n g,
  Jan en Dennis.
  Dit kan zo niet langer.

  32
  3
  • Dennis schout e zegt:

   Sylvana is een hele leuk meid met goede zelfspot. Dit artikel is treurig. Doe waar jullie goed in zijn ipv een kansloos artikel over een meisje die gewoon lief en leuk is.

   13
   5
 4. Just another day zegt:

  Jan wordt wakker en googlet op koplampen en twitter. Aait kleine janneman over het kopje en gaat douchen. Nog even het AH ontbijt filmen. Geld verdiend en naar het café.

  15
  3
 5. Philip Rothgans zegt:

  Niet zeiken.
  Juultje Tielemans staat ook vier keer per week in de kijkert.
  En Lies Zahra heeft ook twee tieten die de aandacht van Jan hebben. Zes keer per week.

  En dat is het wel zo’n beetje.
  Als je meer variatie of überhaupt iets zinnigs wil lezen dan ben je hier aan het VERKEERDE adres.

  Vroeger was Jan nog een gerespecteerde journalist die bijna in de tweede kamer zat. Tegenwoordig botviert hij zijn obsessie voor jonge meiden die hij niet krijgen kan op roddelpraat.

  16
  11
  • kaasvanschouten zegt:

   Die Lies Zahra en Juultje kunnen dan ook helemaal niks. Enkel en alleen vriendinnetjes van grote joetjoepers zijn. Sylvana daarin tegen is gewoon wel een toffe hardwerkende chick, en dit soort artikelen slaat de plank dan ook helemaal mis.

   4
   6
 6. Et nieuwe verdienen zegt:

  Vreoger zat ze een hele dag achter de kassa van de supermarkt voor de huur en het brood met pindakaas. Nu is het opstaan, tijdens het aankleden een foto nemen en geld uitgeven.

  3
  1
 7. kreke zegt:

  Kansloos artikel. Leuke meid goede zelfspot, pak de droeftoeters aan. Dit is triest en sneu. Pak dan die stumperts van Dumpert, ipv haar. Het is laag en onder jullie niveau.

  11
  3
 8. Dennis zegt:

  Sylvana gewoon een leuke meid uit de provincie, die haar carrière zelf op poten heeft gezet. Ipv een Juultje,Zara,Nina. Allemaal vriendinnetjes van. Pak die aan Jan. Dit is geen nieuws dit is treurig.

  9
  3
  • Kopkas zegt:

   Ze gaf 3 kratten bier weg en is toen geband doot instagram. Als tegen reactie gaf ze kinderchampange. Als je wil haten doe het dan goed. Dit is het namelijk net niet hahaha.

   1
   0
 9. Magic zegt:

  Ja inderdaad en voor 1000 euro kan je met haar op date… zo heeft ze zichzelf verkocht bij 538… Gewoon high class escort dus… als je haar tijdens deze date ook een mars geeft, dan krijg je nog een beetje wat voor je geld terug. Niet ‘multipla’ op haar Insta plaatsen hoor! Want dan wordt ze giftig…

  0
  1
  • Denniskaas zegt:

   Gast in de 538 studio, voor het goede doel. Eerlijk is eerlijk deze meid doet een hoop goede dingen voor de mensheid. Slim toch om zichzelf zo in te zetten, en een gezellig middag, en geld ophalen voor zieke kinderen. Sommige mensen zien wat ze willen zien. Te ziek en triest voor worden. Werk er aan.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.