Sylvana Multipla laat haar koplampen weer zien

Toet toet, pong pong. Daar is IJsselmuiden weer met haar twee grootste talenten. Wat lijkt het me toch heerlijk om die te hebben. Als je even een aandachtsinjectie wil hebben laat je het bandje van je schouder glijden, druk je de boel wat steviger tegen elkaar aan en iedereen is weer blij. De kijkertjes en Multipla zelf wegens goede cijfers onder het plaatje.

En laten we wel zijn, het kind ziet er ook heerlijk uit. En we weten wat een Mars kan opleveren.

28 reacties op “Sylvana Multipla laat haar koplampen weer zien

 1. Just another day zegt:

  Jan wordt wakker en googlet op koplampen en twitter. Aait kleine janneman over het kopje en gaat douchen. Nog even het AH ontbijt filmen. Geld verdiend en naar het café.

  15
  3
 2. Et nieuwe verdienen zegt:

  Vreoger zat ze een hele dag achter de kassa van de supermarkt voor de huur en het brood met pindakaas. Nu is het opstaan, tijdens het aankleden een foto nemen en geld uitgeven.

  3
  1
 3. kreke zegt:

  Kansloos artikel. Leuke meid goede zelfspot, pak de droeftoeters aan. Dit is triest en sneu. Pak dan die stumperts van Dumpert, ipv haar. Het is laag en onder jullie niveau.

  11
  3
 4. Dennis zegt:

  Sylvana gewoon een leuke meid uit de provincie, die haar carrière zelf op poten heeft gezet. Ipv een Juultje,Zara,Nina. Allemaal vriendinnetjes van. Pak die aan Jan. Dit is geen nieuws dit is treurig.

  9
  3
  • Kopkas zegt:

   Ze gaf 3 kratten bier weg en is toen geband doot instagram. Als tegen reactie gaf ze kinderchampange. Als je wil haten doe het dan goed. Dit is het namelijk net niet hahaha.

   1
   0
 5. Magic zegt:

  Ja inderdaad en voor 1000 euro kan je met haar op date… zo heeft ze zichzelf verkocht bij 538… Gewoon high class escort dus… als je haar tijdens deze date ook een mars geeft, dan krijg je nog een beetje wat voor je geld terug. Niet ‘multipla’ op haar Insta plaatsen hoor! Want dan wordt ze giftig…

  0
  1
  • Denniskaas zegt:

   Gast in de 538 studio, voor het goede doel. Eerlijk is eerlijk deze meid doet een hoop goede dingen voor de mensheid. Slim toch om zichzelf zo in te zetten, en een gezellig middag, en geld ophalen voor zieke kinderen. Sommige mensen zien wat ze willen zien. Te ziek en triest voor worden. Werk er aan.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.