Televisie

Stoute Tristan van der Lingen wint ‘Op Zoek Naar…’

Stoute Tristan van der Lingen wint 'Op Zoek Naar...'

We hadden ook niet anders verwacht, maar stoute Tristan van der Lingen wint natuurlijk ‘Op Zoek Naar…’ En wat is het daardoor toch weer een achterlijk zooitje bij die AVROTROS. Waar inmiddels bijna heel Nederland bekend is met het feit dat er een aangifte tegen Tristan loopt, heeft hij toch een programma weten te winnen en mag hij straks Danny gaan vertolken in de musical Grease.

Aangifte wegens wurging

Afgelopen woensdag brachten wij de scoop dat Tristan van der Lingen niet erg braaf is geweest de afgelopen maand. Nadat hij vreemdging met zowel een andere vrouw als een andere man, vloog hij zijn minnaar op school naar zijn keel, omdat hij niet wilde dat dit geheim naar buiten kwam. Zelfs de school heeft later toegegeven dat inderdaad een incident heeft plaatsgevonden, maar toch geeft AVROTROS geen kik.

Stoute Tristan van der Lingen wint ‘Op Zoek Naar…’

Gisteravond was de finale van het programma ‘Op Zoek Naar…’ en we hoeven je niet meer dan één poging te geven om te raden wie er heeft gewonnen, want dat had natuurlijk niemand anders kunnen zijn dan… Tristan van der Lingen! Er is zo ontzettend veel mis met dit programma. Allereerst wordt het uitgezonden bij de publieke omroep terwijl het eigenlijk hartstikke commercieel is én wordt het programma gewonnen door iemand waar aangifte wegens wurging tegen ligt. Top weer.

Kritiek op finale

In ieder geval heeft AVROTROS zich één van die twee dingen beseft en naar gehandeld, maar dat kon ook niet anders, want het lag (inderdaad) in strijd met de mediawet. Dat hield in dat besloten werd dat de finale enkel live op televisie te zien was en niet meer online terug te kijken viel. Daar kwam al veel kritiek op. Zeker, omdat het pas twee dagen van tevoren werd aangekondigd. Zucht…

Oh, ja… ‘Sandy’ gaat trouwens vertolkt worden door winnares Danique, maar dat boeit niemand.

https://www.youtube.com/watch?v=l2O4rGoZtwQ&ab_channel=AVROTROS

Nog geen reacties