Fans woedend door finale van ‘Op Zoek Naar…’

Fans woedend door finale van 'Op Zoek Naar...'

Onder de Instagram-post van AVROTROS blijkt al snel dat de kijkers van de ‘beruchte’ talentenjacht niet erg blij zijn. Fans woedend door finale van ‘Op Zoek Naar…’, omdat er pas twee dagen van tevoren werd aangekondigd dat het programma enkel live te bekijken is.

Aangifte tegen deelnemer Tristan van der Lingen

Bijzonder, bijzonder, bijzonder… Twee dagen geleden kwamen wij met een onwijze scoop naar buiten: tegen deelnemer Tristan van der Lingen is een aangifte ingediend wegens poging tot doodslag. Buiten de pot pissende Tristan deed het naast zijn vriendin ook nog met een andere vrouw én een andere man. Toen dat naar buiten dreigde te komen, vloog Tristan zijn minnaar naar de keel.

AVROTROS doet alsof zijn neus bloedt

AVROTROS doet alsof zijn neus bloedt en reageert nergens op. Sterker nog: de finale wordt vanavond gewoon uitgezonden met Tristan erbij. En dat is ook wel waar het bij blijft, want de zender heeft bekend gemaakt de finale enkel live uit te zenden en later niet online beschikbaar te stellen. Waarom? Omdat het in strijd is met de mediawet om zoiets commercieels op de publieke omroep uit te zenden.

Oooohhh…! Wat interessant. Tijdens de laatste uitzending van RoddelPraat heb ik nog te kennen gegeven dat het raar is dat de NPO zoiets commercieels uitzendt. Nu blijkt het inderdaad zo te zijn dat anderen die conclusie ook hebben getrokken.

Fans woedend door finale van ‘Op Zoek Naar…’

Eergisteren deelde de zender al op Instagram dat het enkel live gaat worden uitgezonden, maar daar kwam veel kritiek op. Fans van het programma zijn namelijk boos en begrijpen er niets van. Zo schrijft iemand: ‘Wat raar om dit ineens twee dagen van tevoren af te spreken? Nu kan ik niet meer regelen dat ik het live kan zien. Heb geen mogelijkheid het op te nemen. Dit weet je toch van tevoren?’ Of iemand anders die schrijft: ‘Haha, eerst een commerciële musical promoten op prime-time nationale TV en daarna de zaken strikt gescheiden houden 😂’. Ja, wij begrijpen dit ook niet helemaal.

Zo commercieel is de publieke omroep niet *kuch*

Een andere opmerking die ik graag even wil uitlichten is die van een man met een vreemde naam waar ik smakelijk om heb gelachen: ‘✨ Deze comment wordt mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij ✨ Het is eigenlijk heel logisch om commercie en deze talentenjacht strikt gescheiden te houden want… OH MOMENTJE, we gaan even over naar Irene Moors met de uitslag van DE VRIENDENLOTERIJ! Dank Irene, weer een koppel heel blij gemaakt met het vergokken van al hun geld. Ga voor alle uitslagen naar vriendeloterij.nl! 🔥 Goed waar waren we? O ja. De NPO is niet bedoelt voor commercie of sluikreclame natuurlijk, dus heel goed dat jullie dit gescheiden willen houden. Begrijpelijke beslissing! * Deze comment werd mede mogelijk gemaakt door De VriendenLoterij! *’ En dit, lieve mensen, vat in een leuke grap het hele probleem samen.