Televisie

Johan Derksen: ‘Ik heb ook weleens aan een anus gelikt’

Johan Derksen: 'Ik heb ook weleens aan een anus gelikt'

Tijdens een gesprek over dieren die bij mensen in bed slapen werd de volgende opmerking gemaakt door Johan Derksen: ‘Ik moet je eerlijk bekennen: ik heb ook weleens aan een anus gelikt’. Het was werkelijk hilarisch om te zien, maar het is wel een vies mannetje, die Johan. Bekijk de beelden hieronder.

Met wie slaap jij in bed dan

Johan slaapt met zijn hond in bed en dat is natuurlijk gewoon te smerig voor woorden. Wanneer Hélène Hendriks wordt gevraagd of ze met haar hondje in bed slaapt, antwoordt ze hier op met ‘nee’. Dan vraagt Johan Derksen aan Hélène: ‘Met wie slaap jij in bed dan?’ Hélène reageert: ‘Dat is een goeie, maar niet met Bobby.’ Haar hond verhaard namelijk ook enorm.

Johan Derksen: ‘Ik heb ook weleens aan een anus gelikt’

In Amerika wordt er gechoqueerd gereageerd op het Nederlandse onderzoek waaruit blijkt dat 25% van de huisdieren in bed slaapt. ‘Je kan net zo goed je schoenen boven het bed uitkloppen, want huisdieren likken heel de dag aan hun anus’.

Out of the blue komt Johan Derksen aanzetten met: ‘Ik heb ook weleens aan een anus gelikt, dat moet ik bekennen’. Heel de tafel heeft (terecht) vijf minuten dubbel gelegen. Ieder zijn seks fantasieën natuurlijk, maar dit vindt ik ranzig. Het ergste is nog dat vervolgens de opmerking komt: ‘Ik heb er geen slechte ervaringen mee’. Ladyshave Wilfred Genee plaats later nog de opmerking: ‘Dit hoor je Eva Jinek niet zeggen.’ Oh, wat naar…

Bekijk hier het hilarische moment

Nog geen reacties