Stefano Holwijn weer slachtoffer micro agressie

Defano Holwijn

Het zit Stefano niet mee. Hij krijgt maar geen talkshow op primetime vanwege zijn huidskleur, de minister discrimineert hem op de teevee en nu doet een keurig krantje als het Noordhollands Dagblad er even een schepje bovenop. Ze zetten een andere man van kleur bij een artikel over Stefano.

Dit is echt het niveau “alle Chinezen lijken op elkaar” (wat wel klopt). Dat kan echt niet meer in 2022. Dit is echt micro agressie!!!

WhatsApp Image 2022 06 23 at 12.31.04 PM

14 reacties op “Stefano Holwijn weer slachtoffer micro agressie

 1. Johnny de M. zegt:

  Waar is die mooie tijd gebleven, dat ze je land maaide en je schoenen poetsten?
  Mannetjes als defano ruilde ze vroeger voor twee vissen koppen en een ui.

  33
  9
 2. weg met de moderator zegt:

  Wat is dat voor een gedoe met die moderator iedere keer, straks reageert er geen hond meer.

  4
  1
 3. Osamab zegt:

  Die Stefano is ook weer zo n figuur die graag etnisch profiteert ( niet te verwarren met profileert. Haha)

  13
  0
 4. Anti Alles zegt:

  Beroeps slachtoffer dit figuur. Keer op keer een aanfluiting. JUIST deze sjappies mogen van mij zo snel mogelijk gecanceld worden. Deze nietsnutten voegen daadwerkelijk helemaal niks toe aan de media. Ga een echte baan zoeken en iets toevoegen aan de maatschappij en economie Stefano, mooie klaploper.

  11
  1
 5. Willem zegt:

  ik zeg, muil houden, katoen plukken en gewoon “ja meneer” zeggen als de baas tegen je praat.

  13
  10
 6. Zwarte Riet zegt:

  Eerst mogen ze geen zwarte Piet zijn, ook niet als ze dat zelf willen en dan krijgen ze ook geen eens geen talkshow cadeau van Sinterklaas. Ik vind dat wel gewoon keiharde discriminatie. Kan hij niet bij omroep zwart gaan werken dan? Als ze hem daar niet moeten klopt er iets niet ,want ik hoor de laatste tijd steeds dat alleen blanken discrimineren en de gekleurde medemens dat niet doet.

  6
  3
 7. Bouw pakket zegt:

  Ik heb mezelf laten ombouwen van zwarte naar witte christelijke man. Nou ik kan je zeggen dat ik nu nog harder gediscrimineerd word dan daarvoor. Ik denk erover om de transitie terug te gaan doen. Dit keer wil ik van witte man naar kikkervisje.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.