Stefano Holwijn is een enorme zeikerd

Defano Holwijn

Dat wisten we al. Wat een zeikerd is dat jong. Eerst was het racisme en micro agressie dat een minister hem Stefano noemde in plaats van Defano. Ja, iemand zegt je naam verkeerd en dat is dan gelijk een drama. Of wat dacht je dat meneertje koekenpeertje geen tv-show krijgt vanwege het hebben van te veel pigment. Kan ook gewoon in het huilhoofd van Holwijntje met ijs gebeuren. En nu is ie weer slachtoffer van #metoo.

Dus het einde van de trend is weer in zicht. Dat was vorige keer ook zo. Doen komen de aandachtshoertjes bovendrijven met onzin en verzonnen verhalen. Stefano is gedwongen tot seks en hij is aangerand.

“Bij mij is het vaker gebeurd dat ik geen seks wilde, waarop de ander dan lacherig en pusherig reageerde. Ze zei dan: ‘Kom op, je bent toch een man, hoezo wil je niet? Of meiden in de club die aan me voelen, die denken dat ik dat tof en geil vind. Guys vinden het net zo goed niet chill om random betast te worden”, zegt die huilstruik in LINDA Meiden. Flikker toch op, vent.

21 reacties op “Stefano Holwijn is een enorme zeikerd

 1. ERROR101 zegt:

  Nouja ik vin van niet. het is bullshit dat linkse gelul.
  hopen dat volgende formatie rechts gaat worden.
  kan direct het immigratie probleem worden aangepakt.
  achtelijk linkse rakkers

  17
  1
 2. Godsammekrake zegt:

  Fascisme is kritiekloos gehoorzamen van superieuren en dus meningen uitsluiten. Zoals jij BLM hier omschrijft staat het dus voor hetgeen wat ze tegen willen gaan…

  8
  1
 3. Ome+Jan zegt:

  Jezus christus, zie ik vanaf mijn vakantieadres die Jade Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa weer in de trendinglijst van YT staan.

  Waar gaat de wereld naartoe? ❤️

  36
  7
 4. Alleen dome mensen wile men Naam wetten zegt:

  Slime BLM is juist tegen blanken da heeft niks mij gelijkwaardigeheid te maken de vroeger actievisten tegen racisme zede all life’s matter’s maar black lives matters is juist tegen de rest dus Denk eerst na voor je iets support

  1
  0
 5. TiTaToverkuffar zegt:

  Racisme bestaat! Speciaal voor dit soort huilstruiken! Als we dan toch in rassen moeten denken volgens crt, dan wil ik heel graag een speciaal ras voor huilstruiken. Ik kan me niet voorstellen dat deze mensen genetisch veel met ons te maken hebben, want ze hebben maagzuur waar bloed hoort te zitten en een permanent gestoten teen waar het hart hoort.

  16
  1
  • Fox zegt:

   Wat is die Stefano toch een triest figuur. Kunnen wij hem geen enkeltje onbewoonbare woestijn geven. Kan er ook niets meer met hem mis gaan.

   7
   0
 6. babba ganoush zegt:

  ik denk dat er van zijn wit parelmoer kleurig darmpje (sorry na de daad) een professioneel zweepje van is gemaakt en hij daarmee te hard is geslagen. en dat doet hem nog wel het meeste pijn.
  ga ik tenminste van uit!

  4
  0
 7. Genghis Khan zegt:

  Hij heeft wel gelijk. Als die wijven geen seks krijgen worden ze ongelooflijk manipulatief en dat heb je te accepteren. En andersom vergaat de wereld.

  12
  3
 8. Jaap zegt:

  Is dit die sukkel waar dat filmpje van rondgaat dat hij een wijf aan het palen is met twee andere gozers ernaast? Die is vast heel preuts ja.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.