SM-relatie Lil’ Kleine en Jaimie Vaes?

Dat zou zomaar kunnen volgens de hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker. “Er is geen aangifte gedaan. Het zou toch ook zomaar kunnen zijn – mijn fantasie wordt nu wat wilder – dat die twee een zware SM-relatie hebben? Dat kan natuurlijk”, aldus de roddelkoning bij Showniews. Ok. Dus je smoelwerk wordt met een fles bewerkt, je komt overstuur en bloedend met je kind op je arm hulp zoeken bij de receptie en dat blijkt dan achteraf onderdeel te zijn van een seksspelletje. Ja ja.

Nu hoor ik wel meer onzin op de televisie, maar deze is wel van uitzonderlijke kwaliteit. Dat is zoiets als zeggen dat de oorlog tussen Israël en Hamas een uit de hand gelopen potje pingpongen is. Maar aan de andere kant zouden dit foto’s van het stel zijn na het “incident”. Ik heb wel eens ongelukkiger gekeken met mijn partner aan een tafeltje.

243 reacties op “SM-relatie Lil’ Kleine en Jaimie Vaes?

 1. Michella Cocksucker zegt:

  Heeft ze die lelijke tattoos zelf gezet toen ze laveloos van de drank en drugs amper nog uit haar ogen kon kijken? Wat een ellende!

  0
  0
 2. Lil Putter zegt:

  Als ik Google op de lengte van Lil Kleine dan staat er 1.77 maar dat geloof ik niet. Hij is toch net zo groot als zijn ex Monica Geuze. Die is rond de 1.67

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.