Lil Kleine mag kind niet meer zien van Jaimie Vaes

Lil Kleine mag kind niet meer zien

Vandaag vond de rechtszaak tussen de dwergrapper en zijn boksbal plaats. Lil Kleine mag kind niet meer zien van Jaimie Vaes. Dat maakte ze vandaag duidelijk. En dat terwijl Lil aangeeft zijn kind heel graag te willen zien. De spullen mag Jaimie houden, want geld maakt voor hem niks uit.

De ‘Alles is weg-show’

De rechtszak ging over de verdeling van spullen. Onderling kregen ze het niet voor elkaar om het op te lossen. Daarom moest dit ‘uitgevochten’ worden in de rechtbank. Het gaat onder andere over de veelbesproken dure horloges, maar ook over servies en een broodrooster. Goh… Dan mag je toch wel stellen dat je diep gezonken bent. Een soort ‘alles is weg-show’.

‘Aan mijn kind zien zit geen prijskaartje’

Tijdens de zitting kon nog geen verdeling gemaakt worden. Advocaten van beide partijen vonden ook niet dat dit uitgepraat kon worden in een schorsing van drie kwartier. Daarom zullen de partijen op 30 november duidelijk moeten maken of ze eruit zijn gekomen. Wel heeft de rechter alvast besloten dat twee van de drie dure horloges toegewezen worden aan Jaimie. Over de horloges die haar zijn toegezegd was duidelijk bewezen dat ze haar toebehoorde, omdat Jorik ermee in een tijdschrift stond. Voor de derde geld dat er bewijs te kort is dat hij het horloge in zijn bezit zou hebben.

Jorik Scholten zegt tegen RTL Boulevard: “Wat ik jammer vind, is dat… We wilden tot een schikking komen, tuurlijk. En dat was voor mij heel makkelijk. Dat was: ik wil eigenlijk alles vergeten, je mag alles hebben en elke schade en elke vernieling kunnen vergeten. Als ik mijn kind kan zien. En daar is ze niet mee akkoord gegaan, dus dat vind ik treurig. Aan mijn kind zien zit geen prijskaartje en aan al die andere dingen wel.” Je zou je kunnen afvragen of het een goed idee is als het kind bij Jorik terecht zou komen, maar die gedachte geldt zeker ook de andere kant op. Lil Kleine mag kind niet meer zien.

Jaimie staat strak bij de rechtszaak

Jaimie staat in de tussentijd druk heen en weer te wiegen met een zonnebril op haar hoofd en kan de verslaggever ook niet aankijken. Ze vertelt: “Nou, ja… Er zijn zo veel andere dingen die ook nog besproken moeten worden. Allereerst wil ik zeggen dat ik alleen maar hoop op een verzoening in de toekomst. Dat is belangrijk, want we zijn nog steeds samen ouders van Lío. Laten we dat niet vergeten en voorop stellen. Maar om dan even binnen dertig minuten te zeggen: ‘we vergeten alles, jongens. We gaan door’, dat gaat niet helaas.” Leuk praatje, maar ik kan me niet aan de gedachte onttrekken dat ze daar helemaal strak staat.

Te triest voor woorden

Het is allemaal werkelijk waar te triest voor woorden. Dat is Jorik dan wel weer met ons eens: “Zitten we nou echt voor bestek en broodroosters hier? Dat is een beetje treurig. Het maakt me allemaal niet heel veel uit zolang ik maar mijn kind kan zien. Dat vind ik gewoon het belangrijkste.” Het is dus nog even afwachten voordat we te weten komen wat de uitslag gaat zijn in deze trieste zaak. Lil Kleine mag kind niet meer zien als het aan Jaimie ligt.

28 reacties op “Lil Kleine mag kind niet meer zien van Jaimie Vaes

 1. Weerwolf zegt:

  Mooi zo.
  En straks alle paddestoelen in het bos vertrappen.
  Dan is die kleine eikel ook gelijk dakloos.

  21
  3
  • Best errug voor Ali de verkrachter zegt:

   Ali B is veelheftiger beschuldigd van verkrachting en daar zijn juist géén beelden van.
   Ali B is na de zeer heftige beschuldigingen van verkrachting en sksueel wangedrag aan zijn adres echt slachtoffer geworden en dat is best errug.

   6
   1
 2. VROUW TE HUUR zegt:

  Klassiek chantagemiddel van vrouwen. Ex chanteren met kind voor geld. Het blijft ook gewoon een goedkope temeier , deze ex ‘ boat-girl. ‘

  14
  2
  • Vickie2001 zegt:

   Wil jij een bloedneus?
   Onschuldig ogende meisjes trappen je in je zak en slaan je een bloedneus.
   ——
   𝙡𝙤𝙫𝙚.𝙡𝙖𝙠𝙢𝙤𝙙𝙤𝙡.𝙘𝙤𝙢

   8
   2
  • Rudolph Laurentius zegt:

   @Vickie2001

   Oke, dat klinkt wel leuk.
   Kan ik een cadeaubon kopen voor jouw diensten om iemand mee te verrassen?

   Ik zou graag mijn chef willen bedanken voor het kerstpakket.

   4
   1
 3. Beat My Boxer zegt:

  Maar wat raar dan, dat er niet op mails werd gereageerd. Communicatie met je klanten is toch het allerbelangrijkste zou je zeggen?! Al moet je dat midden in de nacht nog doen.

  3
  0
 4. Jan pieterszoon coen zegt:

  Welke minder valide heeft deze tekst geschreven, mag wel terug naar school wat een spelfouten…..

  2
  2
 5. Gerrit Hiemstra zegt:

  De klimaatverandering is veel belangrijker dan dit non-nieuws. Als we er niet snel samen aan werken dan staat het zeewater 8 meter hoger in 2030.

  4
  3
 6. Meneer Oboekwa zegt:

  Yolanthe deed dat toch beter. De keukenrol, de servetten. Echt alles weg. De blender, de citruspers… en vergeet de 10 gastendoekjes niet.

  8
  0
 7. Floris Weyers zegt:

  Komt jan uit 1977? Ik dacht 1947. Wat een jarenlang dieet van drank, roken en overspel wel niet met de mens kan doen.

  5
  0
  • Paulus zegt:

   Leugens. Jan heeft nog met Jezus gewandeld. Toen stond hij wel bekend als Johannes ‘brave Hendrik’ P(ro)drom(os)

   3
   1
 8. Roel van Velzen zegt:

  Terecht. Je kunt ook een dwerg zijn die wel respect voor vrouwen heeft. Mislukte arrogante branie rappertje.

  5
  0
  • Jan Doos zegt:

   Als iemand met veel ervaring in scheidingen en notoire vreemdganger kan ik zeggen dat je vaak minimaal 6 fietsen moet proberen voor je een blijvertje hebt gevonden

   Groetjes van onze Jan

   4
   0
 9. Julia & Luna zegt:

  Kan er niet eens een artikel komen over deze mooie eerlijke dames i.p.v. over die figuren hierboven?! De ene is een zangeres en de ander heeft een eigen kledingmerk.

  Medeondertekend door Rob Goossens en Rijk Hofman.

  2
  4
 10. Julia&Luna2022 zegt:

  Droom jij van een hangbrug?
  Wij maken jouw dromen waar.
  ———-
  𝙡𝙤𝙫𝙚.𝙡𝙖𝙠𝙢𝙤𝙙𝙤𝙡.𝙘𝙤𝙢

  4
  2
 11. Ex fan zegt:

  Zo bolle betweter. Het is rechtszaak ipv rechtszak. Toebehoorden ipv toebehoorde (meervoud domme Jantje) voor de derde geld,nee domme Jantje, voor de derde geldt. Afgeven op anderen heeft weinig zin als je zelf niet kan spellen

  1
  0

Reacties zijn gesloten.