Lil Kleine maakt z’n comeback met dit nummer

Lil Kleine maakt z'n comeback met dit nummer

Wij delen wat hij op Instagram alvast een beetje deelt. Lil Kleine maakt z’n comeback met dit nummer. En het klinkt weer ouderwets als een slecht nummer van onze meppende dwergrapper. Beluister het hier.

Een tijd van de radar

Jorik Scholten, aka Lil Kleine, was een tijd van de rader, omdat hij aan zichzelf moest werken en onder vuur lag nadat er een filmpje naar buiten was gelekt waar de mishandeling van zijn ex-verloofde op te zien was. In het filmpje is duidelijk te zien hoe hij haar hoofd tussen een autodeur klemt.

Spijt

Eerder liet hij ook in het blad Privé al weten dat hij spijt had van de mishandelingen. (Het waren er meerdere). Die spijtbetuiging kwam te laat, want de twee zijn niet meer ‘on speaking terms’. Binnenkort hebben ze zelfs een rechtszaak om nog wat dure horloges te verdelen.

Bij Boerderij van Dorst was Jaime Eendenbek Vaes ook heel eerlijk over haar situatie met Lil Kleine. Die was allesbehalve gezond. Ze woog op een gegeven moment nog maar 45 kilo, omdat de stress ervoor zorgde dat ze niks meer kon eten.

Lil Kleine maakt z’n comeback met dit nummer

Zo was Lil een hele tijd van de radar tot hij langzamerhand op Instagram begon te verschijnen met slechte raadsels, etc. Afgelopen avond werd er nog laat een video in zijn verhaal gedeeld waar zijn nieuwe nummer op te horen is. Aan te nemen is dat hij hier zijn comeback mee gaat maken.

In het nummer is te verstaan: “Ja, ze vindt m’n city mooi, maar ik vind haar titty mooi. Nee, ze wil geen mattie, zij wil hangen met de city boy.” What. The. F*ck is dit nou weer, joh? Meine gutte… Jan Roos had in een dag tijd een beter nummer voor elkaar gekregen. Bekijk de video hieronder.