Slachtoffer van Thijs Römer noemt hem een ‘vieze vent’ in de Story

Oké, luister. Die gore Römer, die niet vies is van een wat jonger meisje dan eigenlijk de bedoeling is, heeft echt dingen verkeerd gedaan en dat gaat allemaal onderzocht worden, maar die Nena mag ook wel een keer haar mond houden. Zij, als slachtoffer van Thijs Römer, noemt hem een ‘vieze vent’ in de Story.

Laten we even duidelijk zijn: wij noemen het ook een gore vent en dat is hij ook gewoon, klaar. Maar Nena Kruizenga, een van de vermeende slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag door Thijs Römer, staat nu in de Story met een interview. En dat terwijl ze een maand geleden nog een mediastilte had aangekondigd. Waarom is ze dan nu toch weer in de media? Volgens Nena zelf is het omdat er nu er drie aangiftes tegen hem liggen.

Vieze vent

“Ik weet dat het goedkomt. Zolang Thijs een passende straf krijgt, vind ik het goed. Het maakt me niet uit wat voor straf, maar de mensen moeten gewoon weten dat hij een vieze vent is. Ik gun hem het slechtste en dat hij in de bak belandt”, aldus Nena. En dat is grof, hoor.

Wat wel heel erg toevallig is, is dat Nena ten eerste notabene zélf een van de drie aangiftes is waar nu over gesproken wordt. Maar dat niet alleen… Nena zegt in de Story: “Ik ken die twee andere meisjes die aangifte tegen Thijs hebben gedaan.” Wat een toeval. Precies de enige drie vermeende slachtoffers kennen elkaar.

Veel bewijzen

Nena zegt sterk in de zaak te staan vanwege verschillende bewijsstukken: “Ik heb van alles waarvan ik Thijs heb beschuldigd bewijzen, zoals naaktfoto’s. We kregen via Twitter contact en op den duur kreeg ik zijn telefoonnummer. Ik heb vaak naaktfoto’s doorgestuurd, maar ga niet zeggen hoe dat precies ging.”

“Op mijn veertiende ging ik bizar genoeg alleen met de trein van Groningen naar Amsterdam. Ik ben toen nog een stuk met de tram gegaan naar zijn huis”, aldus Nena. Als dat zo is, begonnen de knuffelpartijtjes dus al erg vroeg. Nou, was dat al bekend, maar ze is nu wat gedetailleerder over de zaak.

‘Hij ontkent niet’

Volgens Nena heeft de politie haar al vertelt dat Thijs de zaak ook niet ontkent heeft: “De politie houdt me op de hoogte var de status van het onderzoek en ik weet dat Thijs bij de politie níet heeft ontkend.” Misschien dat ik de plank hier helemaal mis sla, maar ik vind dat het zaakje wel aan beide kanten een vreemd luchtje heeft. Thijs is heus niet onschuldig, zeker niet, maar Nena heeft ook gekke verhalen. Het kan helemaal aan mij liggen, maar sinds wanneer deelt de politie inhoud van gesprekken tussen de politie en de verdachte met het vermeende slachtoffer?

We blijven kritisch naar de zaak kijken en zijn heel erg benieuwd hoe dit straks gaat uitpakken in de rechtszaak. Als Nena zulke fantastische bewijzen heeft, kan Thijs z’n borst alvast nat maken.

13 reacties op “Slachtoffer van Thijs Römer noemt hem een ‘vieze vent’ in de Story

 1. Kees zegt:

  Jan Roos zat in 2014 op een powned feest met drie hoeeren op en rond zijn kop. Kostte het varken zijn huwelijk en nog altijd is Jan een overspelige vieze rat

  6
  13
 2. Jan Doedel zegt:

  Wat triest dat je bekend moet worden om vrouwen in bed te krijgen. Kan ook gewoon zonder bekend te worden. Ik spreek uit ervaring. Doe even normaal zeg.

  5
  1
 3. Hansie zegt:

  Pascifisme kent zijn grens. Die foto van thijsie hierboven? Ik zou het niet uitproberen. Denk dat zelfs ik het moeilijk zou hebben je niet een uiltje te doen laten knappen als je zo voor me gaat staan.

  1
  1
 4. ksmic zegt:

  Zowaar een zelfkritisch stukje, en niet zomaar conclusies trekken.. Gaat steeds beter met die verslaggeving boyss. Chapeau voor wie deze heeft geschreven. 🙂

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.