Drie aangiftes van seksueel misbruik tegen Thijs Römer: ‘Slachtoffer zit in instelling’

Thijs-Römer

Het OM is momenteel bezig met het onderzoek naar de drie aangiftes van seksueel misbruik tegen Thijs Römer. TOEVALLIG heeft Thijs net z’n mediastilte ingelast, omdat hij laatste tijd ’te veel had gewerkt’.

Een woordvoerster van het OM laat het volgende weten: “Over lopende onderzoeken doen we nooit mededelingen.” Een verdachte wordt hij nog niet genoemd, maar hij is wel al ondervraagt door de zedenpolitie.

Meerdere slachtoffers

We weten natuurlijk al van het meisje van inmiddels twintig die op haar veertiende door Thijs misbruikt zou zijn, maar het blijkt nu om verschillende slachtoffers te gaan. Ook is nu nog niet bekend of zij überhaupt één van de drie slachtoffers is waar het nu om gaat. Misschien is dit zelfs nog een aparte zaak, haha! Volgens verschillende bronnen die dicht op het onderzoek staan, is één van de vermeende slachtoffers er zó slecht aan toe dat ze is opgenomen in een instelling. Aai…

Slachtofferhulp staat fanclubje bij

De slachtoffers waar nu over gesproken wordt, hebben voornamelijk te maken gehad met seksueel misbruik middels contact via een online ‘fanclubje’. Deze mensen worden nu ook bijgestaan door Slachtofferhulp.

De zaak blijkt dus vele malen erger te zijn dan dat we in eerste instantie met z’n alle dachten. Het gaat niet alleen om het meisje wat toentertijd veertien was, maar ook om nog een aantal anderen die zelfs met sextortion te maken zouden hebben gehad. En dan is het wel héél toevallig dat Thijs net nu een mediastilte wilde inlassen.