Schreeuwende Peter Gillis maakt ruzie in café in Asten

Schreeuwende Peter Gillis maakt ruzie in café in Asten

Schreeuwende Peter Gillis maakt ruzie in café in Asten. De plek waar Petertje wel vaker komt, maar dit keer werd zijn agressieve gedrag door een trouwe volger vastgelegd. En dat nog wel op kerstavond. De avond van de lieve vrede.

Schreeuwende Peter Gillis maakt ruzie in café in Asten

Op kerstavond, de avond van de lieve vrede, besloot Peter Gillis zijn agressieve gedrag weer eens uit zijn mouw te toveren. Een van onze trouwe volgers legde het tafereel vast en stuurde de video vandaag naar ons op. Het voorval speelde zich af in het café in Asten waar Peter wel vaker komt.

Inge Gillis werd lastiggevallen

Die avond organiseerde Prinsenmeer volgens onze bron een kerstborrel in het café. Daar zou de dochter van Peter zijn lastiggevallen. Toen er om hulp werd gevraagd aan de eigenaar van de kroeg, zou hij die niet hebben geboden. Meneer Gillis werd daar natuurlijk weer eens boos over en begon te schreeuwen.

‘Je bent echt een waardeloze vent, joh!’

Het lijkt op de video alsof Peter de kerel die zijn dochter heeft lastiggevallen zelf uit de kroeg heeft geflikkerd. Hij schreeuwt allerlei onverstaanbare dingen, maar een deel kunnen we wel verstaan: “Je bent echt een waardeloze vent, joh! Flikker toch op man! Moet jij eens opletten, jongen! Dit is toch niet normaal man! Je moet de baas van uw eigen k*t tent zijn! Niet normaal man!” Hij is nu vooral woest op de eigenaar van de kroeg.

Rennende Nicolleke

De beelden bewijzen het tafereel, maar ik wist niet eens dat Peter een dochter had. Na haar opgezocht te hebben op Google schepte dat nog meer verbazing. Het is namelijk overduidelijk de dochter van Peter Gillis en dat maakt het onbegrijpelijk dat iemand haar zou willen ‘lastigvallen’, maar dat ter zijde. Onderaan het artikel is de video van Peters geschreeuw terug te kijken. Zien we daar nou ook Nicol Kremers nog in een glittertopje achter haar gore vent aan rennen?

Loop niet goed af!

Schreeuwende Peter Gillis maakt ruzie in café in Asten
Dochter Peter Gillis: Inge Gillis