Televisie

Ali B met jonge vrouw in Van der Valk gespot

Ali B met jonge vrouw in Van der Valk gespot

Ali B met jonge vrouw in Van der Valk gespot. Het is altijd maar de vraag waar Ali B momenteel uithangt, omdat er nog steeds het een en ander tegen hem loopt. Nog steeds wordt hij verdacht, maar hij had het wel erg gezellig met een jonge vrouw in een hotel.

Ali B met jonge vrouw in Van der Valk gespot

“Ff chillen vd valk met ali”, schrijft een vrouw op Facebook. En daar blijft het niet bij, want ze deelt ook een foto waar ze samen met Ali B op staat. Het lijkt er inderdaad op dat dit in het Van der Valk-hotel is. Misschien kunnen we een medewerker wel vragen om bewakingsbeelden.

Bewakingsbeelden opvragen

De privacy van Dennis Schouten werd eerder namelijk ook door een medewerker van het hotel door middel van bewakingsbeelden geschonden. Ons directeurtje had natuurlijk weer een jong blond en mager ding meegenomen naar de kamer. Maar daar hebben we het niet meer over, want het hotel heeft dit later onwijs netjes met hem opgelost!

Ali B zal er niet gelukkig mee zijn

Van der Valk is een top hotel en daarom ook wel begrijpelijk dat Ali zijn vrouwtjes hier mee naartoe neemt. Waarom dit ook al uren op Facebook staat zonder te zijn verwijderd is ook de vraag, want het lijkt me niet dat Ali hier heel gelukkig van wordt. De man zit constant ondergedoken, maar misschien heeft hij de foto nog niet gezien…

Nog geen reacties